Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İnsanların Egzotik Hayvanlarla Beraber Yaşadığı 10 Muhteşem Yer

    İşte oldukça sıradışı sokak hayvanları ile karşılaşacağınız 10 büyüleyici yer.

    Biz nasıl şehirlerde sokaklarda kedi köpek görmeye alışkınsak, başka ülkelerdeki insanlar da kendi ülkelerindeki sokak hayvanlarına aynı şekilde alışkın. Tayland'da bir düzine maymunun yanınızdan geçebileceğini veya Japonya'nın Nara kasabasında insanların geyiklerle beraber mutlu mesut yaşadığını kim bilebilirdi?

    İşte oldukça sıradışı sokak hayvanları ile karşılaşacağınız 10 büyüleyici yer.

    Tavşan Adası, Japonya

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542516/640xauto.jpg)

    Japonya'daki Okunishima Adası'nın en ilgi çekici kısmı adanın uzun kulaklı yerlileri, vahşi tavşanları. Burası aynı zamanda Tavşan Adası olarak da biliniyor ve bölgede özgürce gezinen ve insanlarla iletişim kurmaktan mutluluk duyan 700'ün üzerinde tüylü küçük yaratığın evi durumunda.

    İguana çiftliği, Honduras

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542519/640xauto.jpg)

    Roatan, popüler bir yolcu gemisi limanı ve Honduras'ın en ilginç. turistik yerlerinden biri. En ilgi çeken yeri ise yüzlerce iguananın dolaştığı ve turistlerden yiyecek istemekten çekinmedikleri bir çiftlik ve park.

    Tilki köyü, Japonya

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542525/640xauto.jpg)

    Zao Kitsune Mura adındaki bu harika tilki vahası, yüzlerce tilkinin özgürce dolaştığı küçük bir köy ve mini bir hayvanat bahçesi. Ziyaretçiler parkta diledikleri gibi gezebilir ve hatta isterlerse bu pofuduk varlıkları bazı güvenlik önlemlerine uyarak besleyebilirler. Köyün dünyalar tatlısı tilkilerine buradan bakabilirsiniz.

    Vahşi papağanlar, İspanya

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542531/640xauto.jpg)

    İspanya'da güvercinlerle beraber insanların elinden yemek yemekten hoşlanan vahşi papağanlar var. Papağanların parlak tüylerini izlerken hüzünlü kalmanız imkansız.

    Maymunlar, Tayland

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542537/640xauto.jpg)

    Eğer Tayland'a gittiyseniz kesin bir vahşi şempanze ile karşılaşmışsınızdır, çünkü bu küçük egzotik yaratıklar, en derin ormanlardan plajlara, parklara ve hatta şehrin caddelerine kadar ülkenin neredeyse her yerindeler.

    Kedi adası, Japonya

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542540/640xauto.jpg)

    Japonya'daki Tashiroima Adası'nda yaşayan insan sayısı az ama adanın asıl sakinleri kediler. Burada yüzlerce kedi var. Ada sakinleri kedileri balıklar besliyor, onlara iyi davranıyor ama asla evlerine alıp evcil hayvan olarak beslemiyor. E tabi, her gün yeni bir arkadaş edinebiliyorken neden bir tanesiyle yetinsinler ki?

    Vahşi horozlar, Hawaii

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542546/640xauto.jpg)

    Kauai Adası tam bir tavuk cenneti. Yanlışlıkla özel arazilere girdikleri durumlar haricinde avlanmaları yasak. Kuşlar nereye isterlerse oraya gidiyor, tavuklar yavrularıyla beraber yürüyor veya kuluçkaya yatıyor, horozlar aralıksız dövüşüyor.

    Vahşi yaşam parkı, Phillip Adası

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542552/640xauto.jpg)

    Bu ada aslında 5.000 adet kanatlı sakiniyle yani penguenler kolonisiyle biliniyor. Ancak adanın bir kısmı bitkiler ve hayvanlar açısından adanın diğer kısmından oldukça farklı. Çünkü burası aynı zamanda kanguruların evi durumunda.

    Geyik şehri, Japonya

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542555/640xauto.jpg)

    Küçük Japon şehri Nara geyiklerle dolup taşıyor. Belirtildiğine göre burada 1.200'den fazla geyik var. Çoğu parkta yaşıyor olsa da şehrin içinde yürüdüklerini görmek de az rastalanan bir durum değil. Hayvanların bir kısmı çoğunlukla parkta yaşıyor ve yanlarından geçenlere yemek istiyor. Hatta bu tatlı boğalar bazen iyice pişkinleşip yandan geçen insanları bisküvi otomatlarına götürüyor.

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler