Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Ilha Grande

    Tatil Cenneti Ilha Grande Henüz Bozulmamış Rio De Jenairo'dan doğuda, 100 km'den az mesafede oldukça geniş bir ada olan Ilha Grande, gerçekten ilgi çekici bir yer.

    Genel Bilgiler

    Tatil Cenneti Ilha Grande Henüz Bozulmamış

    Rio De Jenairo'dan doğuda, 100 km'den az mesafede oldukça geniş bir ada olan Ilha Grande, gerçekten ilgi çekici bir yer. Burada çekilen hemen her fotoğrafa baktığınızda belki de Tayland veya Karayipler gibi, mükemmel bir tatil cennetine baktığınıza yemin edebilirsiniz. Şüphesiz böyle bir yeri turkuaz sular, beyaz kumlu sahiller ve 12 milyon nüfuslu mega kentin yakınında bulunan kalabalıklar, geliştiriciler ve kıyı şeridi gökdelenler ile kaplı olarak çizdik değil mi? Hayır. Seyahat dünyasının açıklanmamış en büyük sırlarını size söyleyecek değiliz, çok sevinmeyin. Aksine bu cömert ada, başlangıçta cüzzamlı sömürgeleri barındırmak için kullanılıyordu. Daha sonra ülkedeki en tehlikeli mahkumlarla dolu bir hapishane olarak kullanılmaya başlandı. İnsanların neden adadan bir süre uzak kaldığını görebilirsiniz.

    Bugünlerde (Eko) turizm altyapısı canlandırıldı ve ziyaretçiler artmaya başladı (Çoğunlukla Angra dos Reis'den feribotla gelen). Fakat yol olmadığı ve adanın çoğu koruma altında olduğu için büyük ölçüde bozulmamış kalmaya devam ediyor. Sadece Vila do Abraao, hiç önemi olmayan bir kasaba ve Ilha Grande'nin daha fazla araştırılması için dayanak olacak iyi bir yer. Adanın çevresinde (Konaklama sınırlandırılmışken çoğu yerde kamp yapmanın yasa dışı olduğunu dikkate alın), bozulmamış Atlantik Yağmur Ormanları'nı veya plajlarını keşfetmek için yürüyüş yapabilirsiniz. Abraao'dan birkaç saat yürüme mesafesinde olan Lopes Mendes Plajı, sessiz bir yer ve dünyada gördüğünüz en iyi plajlardan biri olacak.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler