Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    İki Köpek Yavrusu, Bir Kobra Yılanı ile Kuyuya Düştü

    Hindistan'ın Punjab şehrinde 2 küçük köpek yavrusu yanlışlıkla bir kuyuya düştü. Enteresan olan ise kuyuda bir de yılanın olmasıydı. Ancak vahşi yılan, minik köpeklerin kılına bile zarar vermedi.

    Hayvanlar dünyasıyla ilgili şaşırtıcı hikayeleri sık sık duyarız ve hayvan ne kadar tehlikeliyse olay da genelde o kadar ilginç olur.

    Bu olay Hint şehri Punjab'da gerçekleşiyor. 2 küçük köpek yavrusu yanlışlıkla bir kuyuya düşüyor. Kuyu çok derin olduğu için köpekler dışarı çıkamıyor. Köpeklerin sahibi, köpeklerin annesinin aralıksız havlaması sayesinde bir süre sonra köpeklerin kaybolduğunu fark ediyor.

    Adam kuyuya bakınca ürküten bir manzarayla karşılaşıyor. İki köpek yavrusunun yanında bir kral kobra yılanı oturuyor. Ama ilginç olan, yılan köpekler için tehlike oluşturacak herhangi bir şey yapmıyor. Tam tersi, köpekleri adeta kuyunun suyla kapanmış tehlikeli yerlerinden koruyor. Köpekler kuyuda 48 saat geçirmenin sonunda kurtarılıyor. Yetkililer yardıma geldiğinde kobra yılanı kuyunun diğer tarafına sürünüp yoldan çekiliyor. Köpekler hiçbir şekilde incinmemiş olarak çıkarılıyor ve yılan da ormanlık alana götürülüp serbest bırakılıyor.

    Bu olay yine, dünyadaki en tehlikeli canlıların bile birisi tehlikede olduğunda ona yardım etmenin anlamını bildiğini gösterdi.

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler