Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hydra

    Eşeğe Binmek ve Havalı Yemekler Yemek Yunanistan-Atina'da yaşayan halka, şehirden haftasonu kaçmak için hangi tatil yerini öneriyorsunuz diye sorduğunuzda, muhtemelen sizlere Hydra'ya gitmenizi söyleyecektir.

    Genel Bilgiler

    Eşeğe Binmek ve Havalı Yemekler Yemek

    Yunanistan-Atina'da yaşayan halka, şehirden haftasonu kaçmak için hangi tatil yerini öneriyorsunuz diye sorduğunuzda, muhtemelen sizlere Hydra'ya gitmenizi söyleyecektir. Bu ada, Atina'nın güneybatısında yaklaşık 70 km uzaklıkta bulunuyor. Saronic Adaları'nın bir parçası olan adaya yaklaşık 90 dakikalık feribot yolculuğu ile ulaşılabilir.

    Günlük gezi (veya haftasonu gezisi) için iyi bir seçenek olması, buranın en popüler yerlerden biri olmasında etkili. Hydra Adası'nı diğer Yunan adalarından ayıran 2 şey bulunuyor. İlki, araç trafiğine kapalı olması. Bunun sonuncunda 3 tercihiniz oluyor: yürümek, deniz taksisine binmek ya da eşeğe binmek (şaka değil). İkincisi ise, yeni yapıların, şehrin cazibesinin korunması adına neredeyse yasaklanmış olması. Aynı adı taşıyan liman ve oldukça küçük olan bu kasaba, tepelere karşı inşaa edilen büyük doğal limanın çevresinde cazip bir konumda bulunuyor.

    Burada ne yapabilirsiniz? Beyaz kumlu plajları ya da antik yerleri beklemeyin. Burada, çakıl taşlı sahiller ve mükemmel atmosferi ile Ege Denizi'ne karşı deniz mahsülleri yemeyi umabilirsiniz. Tabii ki bir de eşek gezintisi.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler