Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hua Hin

    Tayland'ın muhteşem plajlı tatil köyü Hua Hin, Tayland'da küçük bir kıyı şehri, Pattaya'daki Tayland Körfezi'nin neredeyse karşı tarafında bulunuyor.

    Genel Bilgiler

    Bangkok'dan 3 saat sürüş mesafesinde olan bu şehir, Taylandlılar'ın kendileri için (Asiller dahil) çok sevilen bir plaj girişi. Fakat son yıllarda seyahat eden birçok yabancının da güzergahına eklenmiş bir yer oldu.

    Burada tatil yapan insanlarla konuştuktan sonra öğrendik ki, ortak görüşe göre, burası onların umduğundan fazlasını vermiş. Eskiden nispeten sessizken, şu anda turistlerin yığınla gelmesi sonucu büyük, uluslararası otel zincirlerinin kurulması, Hua Hin'i oldukça gelişmiş bir yer yaptı. Burada alışveriş yapabileceğiniz ve yemek yiyebileceğiniz birçok yer, gece pazarı, Tai dans kulüpleri ve barlar var.

    Tayland'daki diğer plajlı tatil köylerinde bulunan ateşli gece hayatını beklemeyin (eğer buraya bunun için gelmek istiyorsanız!). Bunun yerine her gezgini memnun edecek iyi bir denge ile karşılacağınızı bekliyoruz. Burada esas cazibe, restaurantların ve organize edilebilecek birçok su sporu faaliyetiyle otellerin dolu olduğu, birkaç kilometre uzunluğundaki Hua Hin Plajı. Saraylar (mesela Klai Kangwon yaz sarayı), mağaralar, manzaralı noktalar, tapınaklar, parklar, şelaleler vs. şehrin dışındaki diğer ilgi çeken noktalar.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler