Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hostes ve Pilotlardan Uçuş İtirafları

    Kahve içmeyin, kendi kulaklığınızı getirin ve valizinizi kilitlemek için zahmet etmeyin. Bunlar, Reddit üzerindeki güncel bir tartışma başlığında isimlerini belirtmeyen havayolu veya havaalanı çalışanlarının önerdiği sadece birkaç tüyo.

    Fermuarlı valizlerin üzerindeki kilitler işe yaramaz.

    “royalsiblings” adlı kullanıcı anlatıyor:

    “Bir fermuarı kalemle patlatabilir ve kilitli fermuarları valizin etrafından çekerek valizi geri kapatabilirsiniz. Bunu birçok kere etiketsiz ve kilitli çantaların kime ait olduklarını bulmak için yapmışımdır."

    Hostesler Uçaklarda Nerede Kalıyor Dersiniz?

    Kendi kulaklığınızı getirin.

    Reddit kullanıcısı ichigo29:

    “Eskiden bazı eşyaları havayollarına sağlayan bir depoda çalışıyordum. Size yolculukta verilen kulaklıklar yeni değil, sadece yeniden paketlenmiş. Uçuştan sonra toplanan kulaklıklar temizlenip tekrar paketleniyor” diyor.

    Eski uçuşunuzdan kalan etiketleri sökün.

    Redditor aurelius:

    “Bu bir sır değil, aklı olan herkesin düşünebileceği bir şey. Bazı bagajların uçağa yerleştirilmemesi ya da yanlış uçağa sevk edilmesinin sebebi yolcuların eski uçuş etiketlerini çıkartmaması. Eski etiketler, cihazların ve taşıma bandı tarayıcılarının kafasını karıştırıyor. Bunun her zaman olduğunu gözlemliyorum.” dedi.

    Hostesler Dünyayı Nasıl Görüyor?

    Çalışanlara karşı nazik davranın.

    Uçuş görevlisi ve Redditor ihatcoe:

    “Bize ne kadar iyi davranırsanız, biz de sizin için elimizden geleni yapmaya çalışırız. Biftek kalmamış mı? Kibarca rica edin ve size birinci sınıftan fileminyon servis edelim. Yanınızda oturan kişi çok mu gürültücü? Bize kibarca söyleyin ve sizin için daha iyi bir koltuk sağlamaya çalışalım.”

    WorseToWorser isimli bir kullanıcı:

    “Eğer bilet görevlisine iyi davranırsanız büyük ihtimalle, sizin yüklü bagajlarla geçmenize izin verecektir. Eğer neşeli davranırsanız, belki bagaj ücreti bile almayabilirim.”

    Salı günleri alın ve uçun.

    Redditor Drama_Llama:

    “Bir havayolu şirketinde gelir yönetimi biriminde çalışıyorum. Genel olarak, en uygun fiyata bilet alabileceğiniz gün salı öğleden sonrasıdır. En ucuza uçabileceğiniz günler ise salı, çarşamba ve cumartesidir. Benim deneyimlerime göre bu durum en azından ABD’de yapılan uçuşlar için geçerli.”

    Belki de kahve içmekten vazgeçmelisiniz.

    WorseToWorser isimli kullanıcı:

    Kahve içmek gerçekten tiksindirici, çünkü her sabah yollanan kabı kimse yıkamıyor. İstasyon görevlileri o kadar az maaş alıyorlar ki temizlik konusunu iplemiyorlar. AA için çalışırken ben bile umursamıyordum. Ayrıca bunun bir başka nedeni de bize temizlik için gerekli malzemeleri sağlamamaları. Genelde kabın içindeki kahveyi döker ve aynı kaba yeni kahveyi katardık”

    Evcil hayvanlarınızın adını taşıyıcı kafeslerine yazın.

    Redditor RabbitMix

    “Eğer kontrol ederseniz, uçağa binmeden önce bile hayvanınızın korkuya kapılmış olma olasılığı %30’dur. Gerçek uçuşta bu korkunun nasıl olduğunu kim bilebilir ki? Bagaj odası çalışanları genellikler korkmuş hayvanları rahatlatmaya çalışacaktır fakat yapabileceğimiz tek şey onlarla konuşmak. Bu yüzden eğer evcil hayvanınızın taşıyıcısının üzerine adını yazarsanız bu bize epeyce yardımcı olacak”

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler