Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Honolulu

    Kraliyet hanedanı, plajlar ve tarih Honolulu Hawaii’nin başkenti ve en geniş şehri.

    Genel Bilgiler

    Oahu Adası’nda bulunan şehrin nüfusu, yaklaşık 400.000. Hawaii’nin en fazla turist ağırlayan plajlarına sahip Honolulu, adanın diğer yerlerine gitmeden önce geçilen noktası.

    Honululu, Oahu'nun geri kalanındaki gibi aynı memnuniyeti fazlasıyla sunuyor. Eğer tüm bunlardan kaçınıyor, biraz sessizlik ve huzur arıyorsanız muhtemelen başka bir yerlere yönelmelisiniz. Öte yandan özlem duyduğunuz harika restoranlar, kültürel manzaralar ve gece hayatından da kopmak istemiyorsanız, plaja bir kez daha yönelip Honolulu’da kalmayı düşünebilirsiniz.

    Honolulu, plajların yanında (en ünlü plajı hiç şüphesiz ki Waikiki) size şehir hayatının zevklerini ve daha başka ilginç manzaraları da beraberinde sunacak. Pearl Harbor Koy’u ve USS Arizona Anıtı kaçırılmamalı. Aynı şekilde, Amerika Birleşik Devletleri sınırları içerisinde hüküm süren, tek resmi krala ait olan 'Iolani Sarayı' mutlaka görülmesi gereken yerler arasında.

    Şehirden çok uzaklaşmadan, Hawaii’nin doğal güzelliklerini yaşamak isteyenler için, Diamond Head (yanardağ) harika bir başlangıç noktası olacak. Bu volkanik krater yapısı, sizlere Waikiki üzerinden kent ve çevresinin muazzam manzarasını sunuyor.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler