Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hayfa

    Bu şehir Orta Doğu’nun albenisi en yüksek şehirlerinden biri.

    Genel Bilgiler

    Hayfa, UNESCO Listesi'nde yer alan Baha'i Bahçeleri ve altın kubbeli Baha'i Türbesi ile ünlü. Sadece bunlar bile şehri ziyaret etmeye değer.

    Carmel Dağı’ndaki taraçalanmış bahçeler, Bahaiilik’e inananlar için kutsal bir yer. İnanmayanların ise, mükemmel şekilde korunmuş bahçelerden ve etkileyici anıtın birleşiminden başı dönmekte. Sadece bahçeler değil, Hayfa Körfezi’nin manzarası da oldukça nefes kesici.

    Teleferik ile ulaşılabilen ve mükemmel bir manzarası olan Stella Maris Manastırı’nın içindeki freskler ve Elijah Mağarası gezmenize değecek diğer turistikler yerler. Daha iyi bir seçim ise, bize şehrin bu kadar güzel olduğunu düşündüren Louis Promenade. Bu yürüyüş yolu ile yukarıya doğru çıkabilir ve yine şehrin mükemmel manzarasını izleyebilirsiniz.

    Ben Gurion Caddesi’nin yakınındaki Alman Yerleşkesi (evet gerçekten düşündüğünüz anlama geliyor, bir grup Alman 1868’de buraya yerleşmiş) barları ve restoranları ile akşam üzeri gidip rahatlamak için uygun bir yer. Son olarak Hof Hacarmel, Dado ve Batgali gibi sahiller sıcak bir günde ferahlamak için tercih edilebilir, çünkü şehir yazları çok sıcak oluyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler