Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hayatınızda Göreceğiniz En Güzel Kaydırak Bu Gemide

    10 katlı ve denizden 45 metre yükseklikte bu dev geminin içindeki su kaydırağının mükemmelliğine inanamayacaksınız.

    Royal Caribbean’ın 5,397 adet yolcusu Mayıs 2016’da mükemmel bir yolculuğa çıkıyor. Harmony of the Seas adlı gemi dünyanın en büyük yolcu gemisi olma özelliği taşıyor fakat ailelerin ve adrenalin bağımlılarının geminin büyüklüğü ile ilgilendiğini düşünmüyoruz. Bu gemide asıl yıldız 30 metre yüksekliğindeki kaydırak!

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12552353/640xauto.jpg)

    Ultimate Abyss adlı bu kaydırak geminin Oasis-sınıfı denilen arka bölümünde yer alıyor ve aslında iki adet kaydırak mevcut. Bu iki kıvrımlı kaydırak paslanmaz çelikten yapılmış ve denizden 45 metre yükseklikte bulunuyor. Biraz daha heyecan katmak adına platform saydam olarak yapılmış, yani misafirlerine 10 katı da biraz “farklı” bir açıdan gösteriyor. Bu esnada 65 metre uzunluğunda dönüşler, kıvrımlar ve özel yapım matlardan çıkan sesler de adrenalin yolculuğunda size eşlik ediyor. Hızınız ise saatte 14 kilometreye ulaşıyor!

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12552359/640xauto.jpg)

    Kaydırağın yanı sıra, Harmony of the Seas gemisi aileler için çelik hatlı iniş, iki adet sörf ve fırtına simülasyonu gibi pek çok farklı eğlence seçeneği de sunuyor. Ayrıca geminin orta bölümünde Central Park adlı kısma bakan üç adet su kaydırağı da var. Fırtına simülasyonu sağlayan Perfect Storm adlı uygulamanın iki farklı seçeneği var: Tayfun ve Kasırga. Perfect Storm ayrıca Şubat ayında Galveston, Teksas’tan yola çıkan Liberty of the Seas adlı gemide de bulunuyor fakat Harmony of the Seas içerisinde kaydırak bulunan ve sonu “şampanya çanağına” çıkan ilk gemi. Küçük çocuklar ve çok katlı inişlere hazır olmayan minikler için de içerisine kaydıraklar ve şelaleler gibi eğlenceli aktiviteler olan Splashaway Bay isimli bir su parkı mevcut.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12552365/640xauto.jpg)

    Gemi 29 Mayıs 2016 tarihinde yola çıkacak ve ilk yedi gecelik Akdeniz turu Southampton’dan Barselona’ya olacak. Gemi yaz boyunca Batı Akdeniz’de olacak ve en sonunda Ft Laurderdale’de bulunan Port Everglades ana limanına dönecek. Yedi gecelik doğu ve batı Karayipler turu ise 12 Kasım 2016’da başlayacak.

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler