Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hawaii, Cennete Taşınmanız İçin 50.000 Dolar Veriyor

    Güneş kreminizi ve sandaletlerinizi bavula atın, uçak biletinizi ayırtın ve kış havalarına sonsuza dek elveda diyin, çünkü Hawaii, tropik cennete taşınacak öğretmenler arıyor.

    Tatillerinin son günü kumsalda oturup neden sonsuza dek o cennette yaşayamadıklarını merak edenler için rüya gibi bir fırsatımız var. Güneş kreminizi ve sandaletlerinizi bavula atın, uçak biletinizi ayırtın ve kış havalarına sonsuza dek elveda diyin, çünkü Hawaii tropik cennetine taşınacak öğretmenler arıyor.

    Bu yıl sonbaharda okulların tekrar açılmasıyla 1600 noktada öğretmen açığı olması beklenen Hawaii ciddi bir problemle karşı karşıya. Öğretmen açığı şaşırtıcı bir şekilde Hawaii'de kalmak isteyen öğretmen bulamamalarından kaynaklanıyor. Hawaii Eyalet Öğretmenler Derneği başkanı Corey Rosenlee, Hawaii News Now'a şunları söyledi:

    "Hawaii ülkenin en yüksek öğretmen değişim oranına sahip yeri ve bu durum özellikle ana karadan gelen insanlar için daha geçerli. İnsanlar 'Burada yaşayamam' diyorlar, buradan ayrılıyorlar, bizim de bu yüzden tekrar başa dönüp yeni öğretmen işe almamız gerekiyor, bu senaryo hep bu şekilde kendini tekrar ediyor."

    Ama bu yine de bunun rüya gibi bir fırsat olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şimdiden dolu öğretmen cennette yaşama fırsatına balıklama atladı bile ve keyifleri de kesinlikle yerinde.

    Yani, eğer eğitim alanındaysanız, Hawaii Eyaleti Eğitim Departmanı'nın (Hawaii State Department of Education) sitesinde konu hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve harika ve macera dolu bir fırsat için başvurunuzu yapabilirsiniz.

    Yeni bir iş için cennete taşınır mıydınız?

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler