Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Hanofer

    Hannover'a Bir Şans Verin Bremen ve Hamburg'un yakınında ve Berlin'e 3 saat uzaklıkta bir bölgede olan Hannover'ı neden ziyaret etmiyoruz?

    Genel Bilgiler

    Hannover'a Bir Şans Verin

    Bremen ve Hamburg'un yakınında ve Berlin'e 3 saat uzaklıkta bir bölgede olan Hannover'ı neden ziyaret etmiyoruz? Şehir 2000 yılında World EXPO'ya ev sahipliği yapmıştır. Ayrıca şehir, birinci sınıf müzelere, Landesmuseum (State Müzesi), Neo-Rönesans tarzı inşaa edilmiş binalara ve konutlara, arkeolojik bulgulara ve diğer yapılara sahiptir. Wilhelm Busch Müzesi, Kestner Müzesi, Tarih Müzesi gibi ve bunun gibi bir düzine daha kültürel durumları listenize ekleyebilir ve bu müzeleri en az birkaç günde gezebilirsiniz. Şehirde mevcut olan üniversite sayesinde gece hayatı oldukça hareketli ve canlıdır.

    Altstadt, pek de resmedilmeye değer bir bölge olmamaktadır, ancak Marktplatz bölgesinden gezmeye başlarsanız, resmedilmeye değer yapılar ile karşılacaksınız. Bunlar ise; Leineschloss bulunan Parlemanto Binası'dır. Bu bina yarı ahşap Ballhof şeklindedir. Biraz daha ilerisinde ise, Neues Rathaus, şehrin belirleyici yapıları arasında yer almaktadır. Hannover, Avrupa'nın en iyi hayvanat bahçelerinden birine ev sahipliği yapmaktadır. Ama en iyisi ise, Barok tarzı olan Herrenhäuser Gärten Versailles taklitçisi olan yapıdır.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler