Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Guayaquil

    Ekvador’un en kalabalık şehri 3.75 milyonu aşkın nüfusu ile Guayaquil, Río Guayas’ın batı kıyılarında yer alan, Ekvador’un en yoğun nüfusuna sahip şehri.

    Genel Bilgiler

    Ayrıca geniş konteyner limanı ile ülke ekonomisinin motoru.

    Buraya benzer şehirlerde olduğu gibi dev popülerlikte bir turizmi yok, genelde sadece ülkenin geri kalan kısımları keşfedilmek için bu şehrin topraklarından geçilir. Daha da kötüsü kent, güvensiz olduğu yönünde kötü bir üne sahip. Fakat adil olmak gerekirse, Guayaquil ya da eski şehir Quito’da gezinmek, Galapagos’ta dalış yapmak ya da Amazon’a gitmek arasında seçim yapmak durumundaysanız, Guayaquil’in kaybedeceğini tahmin etmemiz zor değil. Yine de bütün bunlar az da olsa tamamen göreceli.

    Şehrin açısından bakıldığında burası, ziyaret etmek için oldukça ilginç bir yer. Santa Ana Tepesi ve Las Peñas kentin iki renkli manzarası. Eski zamanlardan beri buradan bakınca neredeyse bütün şehir 360 derece görünür. Daha sonra çoğunlukla, parlak renklerde boyanmış sömürge kent binalarını göreceksiniz.

    Son olarak Malecon’da (kentin nehir kenarındaki gezinti yeri) yürüdükten sonra gerçekten bu şehri seveceksiniz. Burada sizi oyalayacak çok sayıda bar, restoranve alışveriş merkezi bulacaksınız.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler