Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Guam

    Guam'ı Neden Düşünmeyelim?

    Genel Bilgiler

    Guam'da bir gün geçirince veya buranın rastgele fotoğraflarına bakınca Amerikan bayraklarına, donanma gemilerine ve Japon turistlere rastlamamakta zorlanacaksınız. Guam, eski bir İspanyol kolonisi, Pasifik Okyanusu'nda ABD topraklarından ayrı ve Mikronezya'nın en büyük adası.

    Guam, Pearl Harbor'un hemen ardından 1941 yılında Japonlar tarafından ele geçirilmiş ve 1944 yılında yeniden geri alınmış. Guam'ın stratejik askeri konumu, ABD Silahlı Kuvvetleri'nin o topraklardaki baskın varlığını açıklıyor. Ancak Japon turistlerin burada ağırlıkta olmasının nedeni pek açık değil. Cevap; göreceli uygun fiyatlar (Hawaii ile kıyasla) ve tabii ki son derece kısa uçuşlar. Japonya'da ikamet etmiyorsanız, Guam çok basit olmayan ucuz bir hedef olabilir. Fakat neden bunu düşünmüyoruz? Sahip olduğu mükemmel plajları ve masmavi suları ile merkez bölgede bulunan Tumon Bay tatil konaklaması (Hyatt, Hilton) çok şaşırtıcı bir durumda değil.

    Tumon şeridinde gelişmiş gece hayatı, lüks alışveriş dükkanları ve su sporlarının bolluğu ile dünyanın bu bölümünde ses getirmeye çoktan başladı. Fakat bize göre turist çeken yerleri; dağların yamaçları arasında yer alan köyleri ve genel ada kültürü. Rüstik atmosferi, sessizliği ve huzuru ile gerçekten sevebileceğiniz bir yer.

    Güney Kore, Tayvan, Filipinler ve hatta Avustralya gibi Asya-Pasifik ülkesi vatandaşlarının kullanabileceği direkt uçuşlar bulunuyor, Amerika'dan, Hawaii aktarmalı bir uçuş yapılabilir. Avrupa ülkelerinden ise Asya ülkeleri üzerinden aktarma yapılarak yarım gün süren bir yolculuk sonucunda buraya ulaşabilirsiniz. Buna değeceğini düşünüyoruz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler