Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Grenada

    Keyifli Ada Bu kadar Karayip Adası'nın arasından neden Grenada'yı seçiyoruz?

    Genel Bilgiler

    Keyifli Ada

    Bu kadar Karayip Adası'nın arasından neden Grenada'yı seçiyoruz? Sanırım bu sayfaya giren herkesin cevabını aradığı soru bu. Fazla uzatmadan hemen sadede gelelim isterseniz. Bizce Grenada, Karayip otantikliği ile gelişmiş yapıların bir arada olduğu bir yer. Bu demek oluyor ki, burada 5 yıldızlı lüks tatil yerleri (isterseniz orta seviyede konaklayacağınız yerler de bulabilirsiniz) bulmakta zorluk çekmeyeceksiniz.

    Grenada, sadece görülmesi gereken plajlardan (bu arada bu plajlar mükemmel) oluşmuyor. Bolca yağmur ormanlarının kapladığı dağlık alanlar, gizli göller ve şelaleler de yer alıyor. Grenada'nın merkezinde olan Saint George, Karayipler'in en sevimli merkezi olarak adlandırılır. Hoş liman bölgesiyle, dağlara karşı kurulmuş ve birçok tarihi yapıya sahip bir şehir. Bu özelliklerinden dolayı neden Grenada'yı seçtiğimizi anlamak zor olmasa gerek.

    Ada birçok kaleye ve çeşni çiftliklerine sahip (küçük hindistan cevizi ihracatı yapan en büyük adalardan biri). Elbette burada da tüplü dalış yapmaya veya yelkenle açılmaya, yağmur ormanlarında yürüyüşlere, alışveriş yapmaya, güneşlenmeye ve limanda romantik bir yemek yemeye gidebilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler