Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Green Island

    Hapishane Adasının Cennete Dönüşümü Green Island, bu damgayı tabii ki sebepsiz almadı.

    Genel Bilgiler

    Hapishane Adasının Cennete Dönüşümü

    Green Island, bu damgayı tabii ki sebepsiz almadı. Tayvan’ın doğu kıyısında yer alan bu küçük ve volkanik adanın tabiatı, yemyeşil bitki örtüsünden başka bir şey değil. Green Island'ın resmi olarak bir parçası olan Taitung, şehrin 33 km doğusunda yer alıyor.

    Öncelikle zamanınızın bir kısmını Tayvan'ın merkezinde geçirin. Zaten burada bir plan yapmaya başlar başlamaz yerliler size, Green Island'ı görmeniz gerektiğini söylemeye başlar. Sebebini apaçık görebiliyoruz. Dağlık iç kısmı, engebeli kıyı şeridi ile birlikte olağanüstü manzarası ve kasaba tarzı yerleşim yerleri tüm adaya yayılmış durumda.

    Eğer tatil için Tayvan’da bulunuyorsanız ve şehrin hareketli atmosferinden sıkıldıysanız, Green Island hemen yanı başınızda sizi bekliyor olacak. Kuomintang'ın sürgününü takip eden Tayvan’ın sıkı yönetim döneminde, rejim karşıtı muhalifler, Çin topraklarından Green Island’da bulunan hapishaneye gönderilmiş. Günümüzde ise halka açık olan bu hapishaneyi dolaşanlar, buranın oldukça ilginç bir yer olduğunu söyler.

    Elbette ki burayı gezmeye gelen turistlerin çoğu, hafızalardaki bu karanlık tarih için gelmiyor. Buna karşılık, sevecen halkı ve harika atmosferi ile birlikte yüzme, dalış ve yürüyüş yapmak için buraya geliyorlar. Green Island’ın köyleri küçüktür fakat lokanta ve kafeleriyle, Chaojih Kaplıcaları (dünyadaki birkaç tuzlu su kaplıcalarından biri) gibi görülecek yerleri içerir.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler