Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Granada

    İspanya'daki En İlginç Şehir İspanya'nın güneyine doğru ilerledikçe, şehirlerdeki atmosferin Avrupa'dakinden çok farklı olduğunu göreceksiniz.

    Genel Bilgiler

    İspanya'daki En İlginç Şehir

    İspanya'nın güneyine doğru ilerledikçe, şehirlerdeki atmosferin Avrupa'dakinden çok farklı olduğunu göreceksiniz. Granada, bunun en iyi örneği ve İspanya'nın en ziyaret etmeye değer şehirlerinden biri.

    Granada, Endülüs Eyaleti'nde yer alıyor. Sevilla, Cordoba ve Malaga şehirleri bir eksende birleştirildiği zaman oluşan elmas şeklindeki haritanın sağ tarafında Granada konumlanmıştır.

    İran Prensi Alhambra ile ünlü ilgi çekici Endülüs kalesi Alcazaba sarayı Nazaires ve diğer bölümü, bahçesi Generalife ile göze çarpar. İspanya'nın son Mağribi Nasrid Sultanları da buralarda bulunuyordu ve UNESCO, bölgeyi 16. yüzyıldaki Müslüman İspanya'nın "olağanüstü tanığı" olarak nitelendirmekte.

    Alhambra uçsuz bucaksız olduğundan, gezmek için bir öğleden sonradan daha fazlasını hakediyor. Alhambra'ya yaklaştıkça tam bir görüntü elde edebilmek için uzaklaşma ihtiyacı hissedeceksiniz. En iyi görüntüyü Mirador de San Nicolas noktasından baktığınızda alacaksınız. Şehirde Alhambra gibi bir yer olmasından dolayı, kalabalığın eğilimi bu yönde olduğundan gözden kaçırdığınız manzaraları farketmeniz komik olacak.

    Granada'da gidebileceğiniz diğer yerler arasında, Albayzin Kulesi, Mirador Sarayı ve eski bir Arap Mahallesi bulunur. Günümüzde popülerleşmeye başlayan bu mahalle, beyaz badanalı evlerin sıralandığı dar sokaklardan oluşan bir labirenti andırır. Veya çingene bölgesi olan Sacromonte'yi gezin, Katedral veya hediyelik eşya dükkanlarıyla ünlü Alcaiceria'yı veya.. Granada, turistler için en güzide şehirlerden biri. Turistler için oldukça güzel bir avanta. Barda içilen her içkinin yanında gelen bedava tapas (İspanyol mezelerinin genel adı).

    Granada'ya yaptığınız ziyaretten sonra, İspanya'daki en ilgi çekici şehre geldiğinizi düşüneceksiniz.

    Not: İspanya'da bir seyahat için uluslararası bağlamda Granada iyi bir başlangıç noktası değildir. Bu yüzden ilk olarak Sevilla'yı deneyebilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler