Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gran Canaria

    Minyatür Kıta Gran Canaria, bazen kendi halinde küçük bir kıta şeklinde tarif ediliyor.

    Genel Bilgiler

    Minyatür Kıta

    Gran Canaria, bazen kendi halinde küçük bir kıta şeklinde tarif ediliyor. Bu biraz klişe olsa da, bu volkanik adanın sadece Lüksemburg'un yarısı kadar bir boyutu olduğu olduğu göz önüne alındığında, dikkate değer bir başarı. Burada harcayacak olduğunuz birkaç gün içerisinde kimi zaman yemyeşil ağaçların arasında bulunan göle, kimi zaman palmiye ağaçları arasından okyanusa bakarak yürüyüş yapabilirsiniz. Kimi zaman kendinizi dağlık bir ortamda, kimi zaman da düz bir arazide bulabilirsiniz.

    Denizde vakit geçirdikten sonra 2000 metre yükseklikte bulunan Pico de las Nieves'i ziyaret edebilirsiniz. Ancak hala deniz şortunuzu giyiyorsanız biraz üşümeniz olası. Bu nedenle Gran Canaria Bölgesi uzun doğa yürüyüşlerini seven kişiler için muazzam bir yer. Ayrıca bu yürüyüşünüz sırasında resmedilmeye değer birçok küçük köyle de karşılaşacaksınız.

    Tüm bu yukarıda bahsettiklerimize rağmen birçok turist hala Kanarya Adası'nı bir sebepten Gran Kanarya adıyla ilişkilendiriyor. Bu sebep: Nefis plajları. Bunun ötesine bakmayı isteyip istemediğiniz size kalmış. Oldukça kalabalık olan Maspalomas, Playa del Inglés ve Amadores plajları güneyde yer alan en iyi plajlar. Geceleri bol faaliyeti olan bir kentsel plajda ihtiyacınız olan her şeyi size sunan, Las Palmas da, Playa de las Canteras şehirleri, kuzeyde yer alan en büyük şehirler. Denizin dışında, şartlarının elverişli olmasından dolayı sörf ve dalış yapabilirsiniz. Dünyanın en iyi rüzgar sörfü noktası olarak düşünülüyor, belki ikinci olarak Hawaii. Ayrıca burada profesyonellerden özel eğitim de alabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler