Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Göreme

    Bir gün ya da bir ömür geçirin işgal altındayken, saklanma amacıyla yer altında gizli bir şehri olan çok az yer var.

    Genel Bilgiler

    Şehir işgal altında olunca, akıllı halk ortalık güvenli olana kadar bu yeraltı şehirlerine saklanmış. Çiftlik hayvanları ve malzemeleriyle beraber, şehrin altından geçen taze bir su deresine bile ulaşmışlar. Göreme'ye hoş geldiniz.

    Size söyleyebileceğimiz en kısa şey, hemen oraya gidin! Bu tatilinizi önceliğiniz yapmaktan pişman olmayacaksınız. Burası, ziyaret ettiğiniz için övüneceğiniz yerlerden biri olacak, seyahat ediyoruz değil mi ? Bu yüzden hadi bir göz atalım. Türkiye'nin Kapadokya Bölgesi'nde, şehri volkanik kayalar oluşturuyor, aynı zamanda oteller de kaya duvarlardan oluşuyor. Ayrıca kiliselerin yanında bir açık hava müzesi var (bu müze de volkanik kayalardan yapılmış), tahmin ettiğiniz gibi içinde birçok enfes duvar resmi bulunan kiliseler de aynı zamanda bu etkileyici volkanik oluşumlarla kaplı.

    1984'den beri UNESCO Dünya Miras Bölgesi olan Göreme, ilginç, şaşırtıcı ve harika yerlerle dolu. Hala ikna olamadıysanız, Türk Mutfağı'nın enfes lezzetlerini tadabilirsiniz.

    Burası, turistlerin gözdesi olan bir bölge. Bu yeşilliksiz haliyle de hayatta kalıyor, dolayısıyla haki renk giyinmiş ve boynunda kamerası olan diğer turistlere rastlarsanız şaşırmayın. Fakat bu kalabalığı yaşamamak için, bölgenin daha az kalabalık ve havanın hala güzel olduğu ilkbaharda gelebilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler