Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gökyüzü Modası Yükselişte!

    Podyumdan piste! "Zac Posen‘in tasarımları 'Modern Amerikan Çekiciliği'ni göklere taşıyor'' diyor Delta. ''Bütün detaylar bizde var ve Delta’nın modasına geçmişten günümüze geriye dönük bir bakış atıyoruz.''

    Tarz ile uçun!

    Delta Hava Yolları, moda tasarımcısı Zac Posen ile bir araya gelerek uçuş personeli ve havaalanı müşteri servisi acentaları için üniforma tasarlayacak, Delta‘nın pist ve yerdeki destek ekibi için de danışmanlık hizmeti verecek. Zac’in deniz kızı tarzında tasarlanmış balo kıyafetleri kırmızı halıda popüler ama biz ünsüz kişiler daha uygun fiyatlarda ZAC ZAC Posen tasarımlarını (shopbop.com, 195 $ ‘a ) ve David’s Bridal (500 $’ dan) düğün elbiselerini Truly Zac Posen'den satın alabiliriz. Yeni Delta görünümleri gökyüzüne 2018 yılının başlarında yansıyacak.

    Üniformalar nasıl görünecek?

    Havalandı bile. Birincisi, Posen ve takımı, üniformadan ne istediklerini ve neye ihtiyaç duyduklarını öğrenmek için Delta çalışanları ile görüşecek. Daha sonra tasarım aşamasına geçilecek. Delta’nın söylediğine göre “Posen’in modern Amerikan şıklığını yansıtan tasarımları Delta’nın marka kimliği ile iyi bir uyum sağlıyor ve Zac’in kendisi de uzun yıllar sürecek projenin her aşamasında yer alacak."

    Havayolu şirketleri moda tasarımcıları ile işbirliğine yabancı değil!

    Emilio Pucci saç stillerini sert hava koşullarından korumak için astronot vari plastik kask kabarcıkları şeklinde tamamlanan ünlü baskılarını 1966 senesindeki Braniff Uluslararası Havayolları hostes dizaynlarında sergiledi. Daha geçtiğimiz sene Vivienne Westwood, Virgin Atlantic için parlak kırmızı koleksiyonunu gözler önüne serdi. United Airlines – Continental birleşmesi 2011 senesinde reddedildiğinde Cynthia Rowley gibi diğer ortaklıklar yerden pek kalkamadı. Richard Tyler havayolu, uçuş görevlilerinin hala giydiği üniformaları yayınladığında, Delta 2006 senesinin ortalarından beri kimse ile eşleşmemişti. Delta’nın 1940‘lardan günümüze gelen üniformalarının aşağıda yer alan fotoğraflarını bizimle beraber alkışlayın. 1968 civarlarında işler gerçekten iyiye gidiyor.

    1940-1942

    İki kelime: Şu ayakkabılar. Onlar gibi harika bir çift ayakkabıyı nereden bulabiliriz?

    1940-1942

    Kış üniformaları faaliyette. Hangisini daha çok seviyoruz, emin değiliz. Dikkatlice takılmış hostes şapkası mı daha şık yoksa klasik Coca-Cola şişesi mi?

    1942-1946

    Siyah ve ölçülü bir etek takımı yolcuları karşılamak için oldukça şık ve resmi. Bu resmiyeti müşterilerle aralarından kaldıran ise güler yüz!

    1947

    Eğer 1947’lerde kadın yolcular arasında olsaydınız, büyük ihtimalle şapkalarınızı çıkarırdınız. Çünkü hostesler takmak zorunda oldukları şapkalarını oldukça iyi taşıyorlardı.

    1948-1953

    Bu beyaz üniformayı şimdi bir kokteyl ya da davette kullansanız bütün gözler üzerinizde olabilirdi!

    1959-1965

    “60‘lar hemen sallanmaya başlamadı” (bekleyin . . . .) ama sıradan zariflik ilerledikçe, bu kemerli yün gabardin elbise hedefi on ikiden vuruyor. Bu da çok anlamlı: Akademi Ödülleri sahibi Edith Head tarafından tasarlandı.

    1965-1968

    60‘ların ortalarında kışlık üniformalar için çok uğraşıldı. Hosteslerin duruşlarından elbiselerine, eldivenlerine kadar tek tek çalışıldı.

    1966-1968

    60 sonları yaz üniforması hala oldukça ağırbaşlı. Yolcuların başının üzerindeki garip aletin ne olduğunu tahmin edebilir misiniz? Hayır, kişisel ısıtıcı ve havalandırma sistemi değil. Prototip – dahili hat da değil. “Koltuğunuzu ayarladığınız her açıda okuma yapabilmeniz için doğru pozisyonda yerleştirilmiş “omuz-üstü lambası”, diyor Delta‘nın arşiv yöneticisi. Douglas DC-8 tip uçakların bir özelliği idi.

    1968-1970

    Çok modern, çok havalı. Uçuş sorumlarının kışın değiştirdikleri elbiseleri ile uyumlu kemerleri bile var.

    1968-1970

    Botlar görünüş farkı yaratıyor! 60’lardaki üniformalar bugün bile giyebileceğimiz zevkli takımlar.

    1969-1970

    En sonunda 1969 bize tamamen zamanın ötesinde bir şey getiriyor: Ünlü kadın şapkası tasarımcısı Mae Hanauer tarafından tasarlanan sivri, kovan-korumalı avcı şapkaları.

    1970-1973

    Kırışmayan polyesterden (doğal) servis önlüğü güç kazanmakta – aynı zamanda atkılar da. Her zaman takmak zorunda oldukları o şapkalara da ihtiyaç yok.

    1973-1975

    Daha fazla 70 mükemmelliği. Her zaman belli belirsiz süper kahramanvari canlı beyaz yaka gömlek ve üzerine bluz ya da süveter giymek istediyseniz 1973-1975 arası sizin çağınız olabilirdi.

    1975-1978

    Erkek ve kadın için takım elbise! “Gök mavisi” veya “çöl kahvesi” tonları mevcut olan bu başyapıtlara göz atmak için bir dakika ayıralım.

    1975-1978

    70'li yılların ortalarında bütün ilgiyi takım elbiseler çekmedi. Delta’nın bütün istikametlerinin isimlerinin işlendiği “şehir baskılı” bu servis önlüğü, bir değil iki renk seçeneği ile geldi. İşte 1 numara, mavi.

    1975-1978

    İşte 2 numaralı önlük, bu sefer geniş yakalı ve eşarp ile tamamlanan iki kat üzerine giyilmiş. Cesur tercih. Şal desenli kravat ve ekoseli spor ceket giymiş yolcu kadar olmasa da yine de cesur.

    1979-1983

    Servis önlüğü için istediğinizi söyleyin ama 80‘lerin başında önlük kendi kulvarında bir görünüm idi. Bizi ilgilendiren, bu uçuş görevlisi onu giydiği ve gülümsediği için bir kahraman.

    1983

    Bluz bağını hatırlıyor musunuz? Şaka bir yana, bu üniformalar 1991 ve 1996‘da eşarplar ve kravatları içeren yeniliklerden sonra ancak 2001‘e kadar dayandı.

    2001

    İş yapmanın sıkıcılığı... O çirkin yaka bağları yetmezmiş gibi bir de formalar daha da sıkıcı hale geldi.

    2003

    2003‘te küçük bir yenilik: beyaz gömlek.

    2006-Günümüz

    Delta uçuş görevlilerinin hala giydiği bu üniformaları, meşhur moda tasarımcısı Richard Tyler tasarladı.

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler