Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Glasgow

    600.000 civarında nüfusa sahip (etrafındaki kasabaları sayarsanız 2 milyon nüfus) Glasgow, İskoçya ve İngiltere arasındaki en büyük şehir.

    Genel Bilgiler

    Glasgow, tarihte İskoçya endüstrisinin en etkin gücü olmasına rağmen, günümüzde bu şehrin toprakları ve çevresi Edward, Victoria tarzı mimarisi ile turistlerin gözde mekânı haline gelmiş.

    Glasgow geçidi, katedrali, kabristanı, büyük anıt ve binalar, bir de George Meydanı’ndaki şehir meclisi, Glasgow’u simgeleyen mükemmel yapı örnekleri. Bununla birlikte, tam bir mimari ve kültür sentezi olan Kelvingrove Sanat Galerisi ve Müze, Victoria tarzıyla kent simgesi olup, Avrupalı sanat koleksiyonlarına ev sahipliği yapıyor.

    Glasgow şehri sizlere müzenin ön tarafında, Burrell Koleksiyonu, Modern Sanat Galerisi, Hunterian Müzesi ve Sanat Sergisi gibi birçok ziyaret edilecek mekan sunuyor. Yukarıda bahsettiğimiz tüm bu mekânları gezip dolaştıktan sonra, etraftaki parklardan birinde dinlenip, biraz alışveriş yapıp, bir şeyler içerseniz, kasvetli havalarda bile eğleneceğinizi garanti ederiz. Her zaman olduğu gibi Glasgow, Edinburgh ile karşılaştırıldığında, estetik açıdan muhtemelen daha yetersiz gözükecek. Ancak, biraz cesur olup, kaliteli bir alışveriş yapmayı ve partilere gitmeyi isterseniz, Glasgow muhtemelen sizin için en iyi seçim olacak.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler