Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gili Adaları

    Artık En Gizli Tutulan Değil Heyecan verici yeni seyahat yerleri gezginler tarafından keşfedildiğinde her zaman bir dönüm noktası haline gelir, artık 'en iyi saklanan sır' listesi içinde sınıflandırılamaz.

    Genel Bilgiler

    Artık En Gizli Tutulan Değil

    Heyecan verici yeni seyahat yerleri gezginler tarafından keşfedildiğinde her zaman bir dönüm noktası haline gelir, artık 'en iyi saklanan sır' listesi içinde sınıflandırılamaz. Gili Adaları'nın bu noktaya ulaştığını tahmin ediyoruz. Pek çok seyahat rehberinin açıklamasına ek olarak, emin olun ki hala dünyanın yarısının, Lombok'un dışında yer alan 3 noktadan haberi yoktur. Maceraperest, seyahatsever bir toplum için, bu oldukça kötü bir durum olabiliyor, fakat bu adaların hemen üst kısmında maceracıların kolayca ulaşarak rahat edebileceği ve elverişli yerler bulunuyor.

    Az önce bahsettiğimiz bu 3 ada Gili Meno, Trawangan ve Hava olup, hem Bali'den (örnek olarak Denpasar'ın yanında bulunan Serangan limanından) hem de Lombok'tan hızlı botlar ile kolayca ulaşılabilir. Buraya çekicilik veren şeyler ise, kristal parlaklıkta suları, palmiye ağaçları ve arabalar ya da kitle turizmi tarafından rahatsız edilmeyen tüm sahilleri (buraya varmak birkaç adım daha fazla sürecek). Buradayken isterseniz hiçbir şey yapmayabilir, isterseniz yüzebilir veya dalış yapabilirsiniz. Bu adalar arasında en iyi gece hayatı ise, Gili Trawangan'dadır. Arka planında yatan tarihinden dolayı, kalabileceğiniz yerler de, her şekilde ve her boyutta çok çeşitli olarak önünüze sunuluyor. Bunlar temel misafirhaneler ve kır evlerinden, lüks villalara ve hayali otellere göre değişiklik gösteriyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler