Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Giethoorn

    Hollanda'nın Venedik'i Hollanda'ya güvenli bir şekilde yolculuk yapabileceğinizi, Güzey ve Kuzey Hollanda'nın batı eyaletleri (Amsterdam, Rotterdam ve Lahey'in bulunduğu yerler) hariç her yeri geçebileceğinizi mi düşündünüz?

    Genel Bilgiler

    Hollanda'nın Venedik'i

    Hollanda'ya güvenli bir şekilde yolculuk yapabileceğinizi, Güzey ve Kuzey Hollanda'nın batı eyaletleri (Amsterdam, Rotterdam ve Lahey'in bulunduğu yerler) hariç her yeri geçebileceğinizi mi düşündünüz? Peki, şunu bilin ki yanıldınız. Çünkü, IJsselmeer'in doğusunda, (Bu uyarıyı yapmak zorundayız) genelde Hollanda'nın Venedik'i olarak tabir edilen, Giethoorn bulunmaktadır.

    Şüphesiz Venedik'in daha kırsal bir türü olmasına rağmen, bu şehrin kusursuz güzelliği inkar edilemez. Overissel (IJssel'in üzerinde bulunur) eyaletinde bulunan Giethoorn, çoğunlukla kanallardan ve yaklaşık 200 ağaç köprü tarafından hatları çizilen su yollarından oluştuğu için, kırsal bir şehirdir. Kanallar boyunca, Flemenk modasına mükemmel bir şekilde uyumlu olan ve düzenli bahçeleri olan geleneksel Flemenk çiftlik evleri bulunmaktadır.

    Şehrin 2,620 sakini, şehrin içinde, buraya birçok turist çeken, sırıkla itilen tekneleri kullanarak ulaşım sağlanmaktadır. Özellikle Çinliler bunu keşfetmiş gibi görünmekte. Buraya oldukça soğuk olan kışın gelirseniz, ülkenin yarısını buz pateniyle ayaklarını sürterken bulabilirsiniz.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler