Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Georgetown

    Rengarenk Güney Amerika'nın bu kısmında çoğu şehir, ziyaret edilecek kadar ilgi çekici değil.

    Genel Bilgiler

    Rengarenk

    Güney Amerika'nın bu kısmında çoğu şehir, ziyaret edilecek kadar ilgi çekici değil. Guyana'nın hemen yanında, Paramaribo'suyla Surinam ve daha da doğusunda başkenti Cayenne olan, Fransız Guyana'sı bulunur. Paramaribo, bazı sömürge kalıntılarına sahipken Cayenne, pek ilgi çekmeyen bir yer.

    Guyana'nın en büyük şehri ve başkenti Georgetown'u aynı kategoride düşünmek gibi bir hata yapmayın. Kesinlikle aynı kategoride değil. Şehrin etrafında dolanırken eklektik Karayip ve Avrupa Kültürü (Viktorya ve Hollanda Mimarisi) karışımına rastlayacaksınız.

    Stabroek Market gibi renkli çarşıları, pazarları ve meşhur saat kulesini keşfedebilir veya ahşap yapısıyla dünyadaki en büyük ahşap yapı unvanına sahip St George Kilisesi'ne gidebilirsiniz. Botanik Bahçesi veya 19. yüzyıla ait Parlemento Binası da birer seçenek. Ayrıca akşamları, iyi restaurantlar ve barların eksikliğini hissetmeyeceksiniz. (Tabii ki de hepsi Guyana Rom'u sunmakta).

    Başkentle işiniz bittikten sonra, bu ilginç Güney Amerika ülkesinin geri kalanını yürüyerek keşfedebilirsiniz. Kaieteur ve Orinduik Şelaleri, Rupununi Savan Ormanları veya Iwokrama Yağmur Ormanları, görülecek yerden bir kaçı.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler