Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Gangneung

    Dağın Batısı, Denizin Doğusu Gangneung, Güney Kore'nin kuzeydoğusunda bulunan Gangwon Bölgesi'nde yer alıyor.

    Genel Bilgiler

    Dağın Batısı, Denizin Doğusu

    Gangneung, Güney Kore'nin kuzeydoğusunda bulunan Gangwon Bölgesi'nde yer alıyor. Gangwon, ülkeye çok aşina olmayanlar için benimsenen bir isim değil. Ayrıca burası ün yapmış cazibe merkezlerine de ev sahipliği yapmıyor. Fakat doğu denizi kıyısı boyunca sahip olduğu manzaralar ve Teabaek Dağları'na karşı ayrılmış olan konumundan dolayı, ziyaret edilmesi gereken şehirler arasında yer alıyor.

    Buradaki plajlar hakkında her ne kadar vasat şeyler söylense de, altın rengi kumları ve geniş plajları oldukça harika. Güneşli bir gündeki suyun rengi, genellikle Güneydoğu Asya kıyılarında alışkın olduğumuz bir renge sahip oluyor. Yaz aylarında tüm kalabalık buraya doğru akın ettiği için, oldukça fazla alan bulunmasına rağmen güneş şemsiyeleri arasında yer bulmanız oldukça zor hale gelebilir. Bu yüzden biraz da Gyeongpodae ve Jeongdongjin Plajları'na bakmanız gerekebilir.

    Sahillerin yanında, bu şehir her yıl mayıs aylarının başında düzenlenen Danoje Folklör Festivali ile de biliniyor. Şehrin diğer cazibeleri arasında; Ojukheon Müzesi, sahip olduğu mabetler, eski rezidanslar, birkaç tapınak ve tarihte önemli bir rol oynamış olan Daegwallyeong Müzesi de yer alıyor. Eğer alışveriş yapmak istiyorsanız, Jungang Çarşısı uğrayacağınız yerler arasında olacak. Plajlarla ve diğer kültürel manzaralar ile işiniz bittiyse, batıda yer alan Taebaek Dağları görmeye başlayabileceğiniz diğer yerler arasında. Odaesan Ulusal Parkı içerisinde yürüyüş yapmak; akarsuları, nehirleri, yüksek tepeleri ve 2 muhteşem Buda Heykeli ile birlikte gizli ormanları size getirecektir. Kış aylarında burası biraz ıssız olsa da, bu durum belirli bir çekicilik katıyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler