Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Galapagos

    Doğa ve Vahşi Yaşam Severlere Ekvatorun 1000 km açıklarındaki bu adalar, zamanında Darwin'in teorilerinin oluşmasında ilham kaynağı olmuş.

    Genel Bilgiler

    Doğa ve Vahşi Yaşam Severlere

    Ekvatorun 1000 km açıklarındaki bu adalar, zamanında Darwin'in teorilerinin oluşmasında ilham kaynağı olmuş. Bugünlerde vahşi yaşam ve doğa severlerin seyahat ettiği yerlerin arasında en çok tercih edilen Galapagos Adaları, insanların ve hayvanların doğasını daha yakından keşfedebileceği nadir yerlerden biri. Devasa kaplumbağaları, flamingoları, penguenleri, deniz aslanlarını, yunusları, balinaları ve iguanaları barındırıyor ki bunlar adalarda bulunan hayvan türlerinden sadece birkaçı. Zamanınızın birçoğunu bir teknede onları görmeye çalışarak ve onlara yakınlaşmak için en iyi noktayı aramakla geçireceksiniz.

    Isabela Adası'ndaki Las Tintoreras'a gidin ve burada penguenlerle zaman geçirin. Santa Cruz'daki Ejderha Tepesi'ne iguanaları görmeye gidin ya da aklınıza her ne gelirse. En güzel şey ise tüm bu hayvanların oldukça uysal olması. Buralarda sadece kuşlar, sürüngenler ve memelilerle karşılaşmayacaksınız çünkü yanardağ manzaraları, düdenleri ve falezleri de unutmamak gerekiyor. Falezler demişken, burada şahane plajlar olduğunu söylemeyi de es geçmeyelim! Galapagos'a turlar, Santa Cruz Adası'nda bulunan şirketler tarafından düzenleniyor. Ayrıca turların başlangıç noktası da Santa Cruz Adası. Size belli bir rotasyon söyleyemeyeceğiz, ama Google'a "Galapagos Cruise" kelimesini fısıldamak size yardımcı olacak.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler