Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Füssen

    Romantik Yol'un Resmedilmeye Değer Sonu Almanya'nın en güzel yerini arıyorsanız, onu bulmuş olabilirsiniz.

    Genel Bilgiler

    Romantik Yol'un Resmedilmeye Değer Sonu

    Almanya'nın en güzel yerini arıyorsanız, onu bulmuş olabilirsiniz. Alpler'in eteklerinde ve Romantik Yol'un sonunda konumlanan bir düzine resmedilmeye değer kasaba bulunuyor. Bu yolun sonunda aynı zamanda ünlü olan bir başka yapı, Neuschwanstein Kalesi de bulunuyor. Burası çoğu insanın ilgisi çekebiliyor. Ayrıca bu şirin şehrin kendine has bir düzeni var.

    Ortaçağ'dan kalma eski şehir, arnavut kaldırımları, renkli mimarisi, büyük kahve dükkanları, fırınları, restoranları ve mağazaları ile romantik bir peri masalı gibi görünüyor. Kalesi, çeşmeleri ve kiliselerini de keşfetmek için yarım gününüzü ayırabilirsiniz. Günün geri kalanını çok güzel bir alanda yürüyüş, bisiklet veya diğer aktiviteler ayırarak değerlendirebilirsiniz.

    Füssen'e oldukça yakın olan Neuschwanstein ve Hohenschwangau Kaleleri çocukların prens ve prenses olarak çizeceği tarzda yerler. Füssen'den Neuschwanstein Kalesi'ne araba ile birkaç dakika içerisinde ulaşabilirsiniz. Kaleyi gezmek için turlar mevcut. Ama insanlar genelde en güzel görüntüyü Mary Köprüsü'nde yakalıyorlar. Marien Brücke (Mary Köprüsü) de Füssen'in en popüler yerlerinden birisi. Köprüye adım atınca kalenin en güzel ve nefes kesen görüntüsünün burada olduğunu anlayacaksınız. ('nefes kesen' derken ne kadar haklı olduğumuzu anlayacaksınız, bize güvenin!) Bu alan, ayrıca görülmesi gereken diğer yapıları da içerisinde barındırıyor. Bunlar; 45 dakikalık mesafede bulunan ve Avusturya'nın dışında yer alan Schloss Linderhof. Özellikle kış aylarında sarayın çevresindeki manzara görülmeye değer bir yer.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler