Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Fotoğrafınızı Çektirebileceğiniz En Korkunç Yer: Rio de Janeiro'daki Pedra da Gavea

    Parlak mavi Güney Atlantik'ten 840 metre yükselikteki Pedra Da Gavea Dağı'ndan haberdar olduğumuzdan beri, çok farklı bir Brezilya macerasına göz diktik.

    Rio de Janeiro'yu ziyaret etmek için akla gelen birçok neden arasında büyüleyici plajları, yemekleri ve birinci sınıf gece hayatı da var.

    Bunları biliyoruz. Ama artık parlak mavi Güney Atlantik'ten 840 metre yükselikteki Pedra Da Gavea Dağı'ndan haberdar olduğumuzdan beri, çok farklı bir Brezilya macerasına göz diktik.

    Pedra Da Gavea Dağı, Parque Nacional da Tijuca isimli Rio'daki tropik yağmur ormanının uzantısının ortasında yükseliyor.

    Uzaktan Pedra da Gavea'nın görünüşü insan yüzünü andırıyor. Kimileri, eski insanların dağı bu şekilde oyduğunu düşünürken bilim insanları ve jeologlar ise "yüz"ün sadece erozyon sonucu oluşan bir görüntüden ibaret olduğunu belirtiyor.

    Dağ, yukarıdan ulusal parka, okyanusa ve aşağıdaki şehre panaromik bir manzara sunuyor, ama oraya çıkmak için biraz çaba harcamanız gerek.

    Seyahat için yerel tur şirketine başvurabilir veya yolu cesaretle kendi başınıza ilerleyebilirsiniz. Yürüyüş gidiş ve dönüş her iki yönde de üçer saat sürüyor ve parkur içinde ırmanmak gereken kayalık alan da var, bu yüzden iyi bir güneş kremi, yemek ve suya sahip olmanız gerekliliğinin yanı sıra, sıkı bir kondisyona sahip olmanız da şart. Bu kesinlikle bir trekking macerası, ama bir dağı adım adım tırmanmaktan daha tatmin edici ne olabilir? Ayrıca bu maceradan gelmiş geçmiş en en epik ve müthiş fotoğraflarla çıkacaksınız. Cidden, Instagram takipçileriniz çıldıracak:

    Bunu deneyen kişilerin söylediklerine göre tırmanış gerçekten fotoğraflarda göründüğü kadar korkutucu.

    Aşağıdaki fotoğrafta görülen yürüyüşçü (hiker) Julianna Oliveira, Huffington Post'a yaptığı açıklamada, "Bu bir illüzyon değil. Çok dikkatli olmalıyız." diyor ve doğru açıları yakalamak için yanınızda iyi bir fotoğrafçı olmasının da önemine dikkat çekiyor.

    Biz bu kokutucu pozları vermeyi korkusuz kişilere bırakacağız, bizim bu maceranın fotoğraflarına baktığımızda bile adrenalinimiz yükseliyor.

    Janela do céu, Pedra da Gávea. ?? #riodejaneiro

    Raquel Iendrick (@raqueliendrick) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Fatality! ? Obrigado pela foto, @erikamvidal!

    Thiago HD (@thiago_hd) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler