Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Flores

    Yanardağlar ve El Değmemiş Kumsallar Turistlerin Endonezya'da ilgi çekici bulduğu şeyler, şimdilerde doğuya yavaşça yayılıyor.

    Genel Bilgiler

    Yanardağlar ve El Değmemiş Kumsallar

    Turistlerin Endonezya'da ilgi çekici bulduğu şeyler, şimdilerde doğuya yavaşça yayılıyor. İlk olarak, sıcak Java Adası, daha sonra Bali Adası turistler tarafından ilgi odağı haline geldi. Bir süre sonra ise turistler yönlerini Lombok'a doğru çevirdiler. Sıradaki yer ise Flores (Komodo Ulusal Parkı, turistlerin genellikle gezilerine başladıkları yer.) olacak gibi görünüyor.

    Flores, ilk olarak Portekiz tarafından (Daha sonra Hollanda'ya teslim edilmiştir.) keşfedilmiş ve kendi dillerindeki bir çiçeğin adını (Flores), bu adaya vermişlerdir. Ayrıca ilginç olan şu ki, önceki yüzyıllarda Portekiz ve Hollanda himayesi altında kalan Flores'te bu dönemin etkilerinden biri de nüfusun büyük bölümü Roma Katolik Kilisesi'ne mensup oluşudur. Bu özelliğiyle ada, çevredeki diğer adaların içinde büsbütün zıtlık yaratıyor.

    Flores'de biraz araştırma yapınca, kaçınılmaz bir şekilde el değmemiş ve otantik olarak tanımlayacaksınız. Sanırım bir dönüm noktasına daha şahitlik yapıyoruz, Flores'i bu bölgede turistlerin favorisi yapmasını sağlayacak tüm faktörler var.

    Son bir kaç yıldır, günümüze kadar olan sürede buraya gelen kalabalığı resmetmek hiç zor değil, Flores'te neler gördüklerini bilirseniz. Turkuaz bir denize eşlik eden beyaz kumsallar, tüplü dalış yapmak için çok uygun oluşu. Engebeli volkanik dağları, turkuaz renkteki Kelimutu Krater Gölü, geleneksel köyleri, mağaraları ve şelaleleri, insanları buraya çeken birçok unsurdan bir kaçı.

    Birçok turist sadece Flores'in batısındaki bir balıkçı kasabası olan Labuan Bajo'yu ziyaret eder. Ardından Komodo Adası'na yönelirler ve daha sonra ayrılırlar. Bizim fikrimize göre, burada biraz daha fazla zaman harcamanıza kesinlikle değecektir. Kelimutu Yanardağ'ına tırmanın, Ruteng'in yakınında bulunan örümcek ağları şeklindeki pirinç tarlalarını gezin, bir veya iki Komodo Ejderi görün ya da sadece ormanlarında yürüyüşe çıkın.Kayıkla mangrovlar arasından bir veya iki köyün etrafını dolaşın. Satıcılar tarafından taciz edilmeyeceksiniz, söz veriyoruz. (ama şuan için diye geçerli diye not düşmeliyiz)

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler