Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Eylül ayında gezilebilecek en güzel tatil yerleri

    Turistler için ideal seyahat dönemi olarak kabul edilen Eylül ayında birbirinden güzel tatil rotaları belirleyebilirsiniz. İşte Eylül ayını keyifle geçirebileceğiniz tatil rotaları...

    ARNAVUTLUK

    İstanbul'dan Arnavutluk'un başkenti Tiran'a yaklaşık bir buçuk saatlik bir uçuşla ulaşmak mümkün. Üstelik iki ülke arasındaki anlaşma doğrultusunda vizesiz seyahat edebliiyorsunuz. Berat gibi Osmanlı mimarisini koruyan kentlerinin yanı sıra sahildeki Saranda da Arnavutluk'un öne çıkan bölgeleri arasında.

    İSKOÇYA

    Şatolar ülkesi İskoçya'yı görmek için en iyi dönemlerden biri Eylül. Sonrasında havaların iyice soğuyacağı bu kuzey ülkesini ziyaret etmek için en uygun dönemlerden biri olan Eylül ayında İskoçya'nın kentlerinin yanı sıra kırsal bölgelerini keşfe çıkabilirsiniz. Ovalar, dağlar ve Ortaçağ'dan kalma şatolar bu gezinizde size eşlik edecek.

    AVUSTRALYA

    Kuzey yarımkürede yaşayan bizler yavaş yavaş yaza veda etmeye hazırlanırken güney yarımküredekiler de bu sıcak mevsime hazırlanıyor. Eylül'de ilkbaharı yaşamaya başlayacak olan Avustralya, mesafe ve uçak biletini dert etmiyrosanız size muhteşem doğa keşifleri sunacak bir yer.

    STRAVANGER, NORVEÇ

    Norveç, her ziyaret edenin doğasına hayran kaldığı bir ülke. Kuzeyin bu müreffeh ülkesi bir süre sonra aşırı soğuklarla baş etmeye başlayacak. Bu yüzden Eylül ayı, Norveç'i ziyaret etmek için en iyi fırsatlardan biri. Stavanger, ülkenin en çok ziyaretçi çeken yerlerinden biri. Sokaklarının graffitilerle süslü olduğu Stavanger, doğasıyla da insanları büyülüyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler