Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Esperance

    Plajlar Esperance (Fransızca "umut") Batı Avustralya'nın Güney Okyanus Kıyısı'nda bulunan küçük bir kasabadır.

    Genel Bilgiler

    Plajlar Esperance (Fransızca "umut")

    Batı Avustralya'nın Güney Okyanus Kıyısı'nda bulunan küçük bir kasabadır. Perth'ten 7 saat yani yaklaşık 720 km uzaklıkta bulunur. Toplam nüfusu mütevazi, 10,000 kişiden oluşuyor. Perth şehrinde yaşayanlar bile bu şehir için bu kadar yolu gözü alıyorlar. Eminiz ki siz de bu yerin ziyaret edilmeye değer olduğunu anlıyorsunuz.

    Peki, Esperance'ın bu kadar rağbet gören bir yer olmasını sağlayan nedir? Biraz klişe olacak ama plajları. -Esperance, Bay Adaları'yla karşı karşıyadır- Burada kum öyle beyazdır ki, güneşli bir günde güneş gözlüğünüz olmadan etrafa bakmaktan çekineceksiniz. Burada gününüzü yüzme, dalma ve sörf yaparak geçirebilirsiniz. Twilight Beach ya da Lucky Bay iyi bilinen koylarından bazıları. Ancak bu göz alabildiğine hoş ve davetkar koylarda boş yer bulmak için biraz efor sarf etmeniz gerekiyor.

    Şehrin biraz dışında bulunan Pembe Göl ve Esperance Müzesi görmeniz gereken yerlerden. Ayrıca Cape Le Grande Ulusal Parkı'nı da mutlaka ziyaret etmelisiniz. Şehrin etrafında bulunan 4 farklı park sayesinde ise gününüzü doldurabilirsiniz. Küçük bir kasaba hissiyatı uyandıran ve başta spesifik özelliği olmayan bu şehrimiz ihtiyacınız olan her şeye (dükkanlar, restoranlar) sahip.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler