Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    En İyi Arkadaşları Onu Hayali Olan Avrupa'da Sırtlarında Taşıyacak

    Kevam, Avrupa'daki seyahatinin, hayallerini gerçekleştirmenin imkansız olduğuna inanmış kişilere ilham olmasını umuyor.

    Bir söz vardır: "Yalnızlık Allah'a mahsustur" Anlamı, hayatı yalnız başımıza sürdüremeyiz, en güçlü erkekler ve en bağımsız kadınlar bile zaman zaman ailelerinin ve arkadaşlarının desteğine ihtiyaç duyar. Arkadaşlarımız ne olursa olsun yanımızdadırlar ve ne zaman ihtiyacımız olsa ellerini uzatmak için yanımızda olacaklar. Bunu en iyi bilenlerden biri de Kevan Chandler.

    Kevan Florida'lı ve oldukça maceracı bir ruha sahip genç bir adam. Aynı zamanda ayaklarını kaybetmesine yol açan omurga kas atrofisi rahatsızlığı yaşıyor. Fİziksel sağlığı giderek daha kötü hale giderken, hayata olan aşkı ve hayatı keşfetme isteği hiç azalmadı. Kevan Avrupa'da sırt çantasıyla gezmeyi hayal ediyordu fakat bu engeli nedeniyle bunun imkansız olduğunu düşündü. Ama bilmediği bir şey vardı: arkadaşlarının ona büyük bir sürpriz hazırlamakta olduğu.

    Kevan'ın en iyi üç arkadaşı bir araya geldiler ve arkadaşlarına Avrupa'yı gezdirmek için akılda kalıcı ve inanılmaz hareketli bir yol buldular.

    Bu kas atrofisi rahatsızlığı nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Kevam. Avrupa'da sırt çantasıyla gezmeyi hayal ediyordu ama bunu tekerlekli sandalyeyle yapamayacağını biliyordu, bu yüzden de arkadaşları bir planla çıkageldiler.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550166/640xauto.jpg)

    Kevan kendini bir arkadaşının sırtına bağladı ve artık bu kıtayı keşfe çıkmaya hazırlardı.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550178/640xauto.jpg)

    Arkadaşları Tom, Phillip ve Ben sırayla onu sırtında taşıyacaktı ve aynı zamanda yolculukları sırasındaki her şeyi kameraya kaydedeceklerdi. Bu yolculuklarını bir belgesele dönüştürmeyi planladılar.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550184/640xauto.jpg)

    Ayrıca ziyaretçilerin, ilerlemelerini takip edebilmeleri için "We Carry Kevan" (Kevan'ı Taşıyoruz) isimli bir web sitesi açtılar.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550193/640xauto.jpg)

    Grup 1 ayını dünyanın çeşitli ülkelerinde seyahat ederek geçirmeyi planlıyor. Ama Kevan en çok Londra'daki Kensington Bahçeleri'ni ziyaret edeceği için heyecanlı, çünkü favori yazarı Sir J.M. Barrie'nin evi orada.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550211/640xauto.jpg)

    Kevam Avrupa'daki yolculuğunun, hayallerini gerçekleştirmenin hep imkansız olduğuna inanmış kişilere ilham olmasını umuyor.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12550217/640xauto.jpg)

    Avrupa'dan 19 Haziran'da ayrılacak Kevan ve arkadaşları, öncesinde İngiltere, İrlanda, Fransa ve diğer güzel ülkelerde dolaşmayı planlıyorlar. Eğer onların bu ilginç yolculuklarını desteklemek isterseniz buradan bağış sitelerini ziyaret edebilirsiniz.

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler