Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Emirates Amerikalılar'ı Tatile Gitmeye Teşvik Ediyor

    Emirates Havayolları “”The Big Takeoff” isimli bir kampanya başlattı. Bu kampanya dahilinde 1 bilet alana 2 bileti hediye etti.

    Pek çok kaynağa göre Amerikalılar izin günlerinin çoğunu kullanmıyor. Ücretli izin haklarının daha çok değerlendirilmesi ve insanların daha mutlu ve dinlenmiş olarak çalışabilmesi için Emirates Havayolları “”The Big Takeoff” isimli bir kampanya başlattı. Bu kampanya dahilinde iki bilet alana 1 bilet alana 2 bileti hediye etti.

    26 Mayıs tarihinde saat 23:59’a kadar ekonomi sınıfından aldığınız iki biletin toplam fiyatı 999 Dolar. Yani dünyanın en iyi havayollarından birinde gidiş dönüş biletinizin maliyeti neredeyse 499.50 Dolar, tabi bir de seyahat arkadaşına ihtiyacınız var.

    Uçuşlar New York City, Şikago, San Francisco, ve Los Angeles gibi şehirler dahil olmak üzere 10 büyük şehrinden kalkıyor ve dünyada 81 ülkeyi kapsıyor. Uçuş tarihleri ise gideceğiniz yere göre 15 Temmuz ile 8 Aralık, 9 Ocak 2017 ve 10 Nisan 2017 tarihleri arasında.

    Fiyatları en uygun olan uçuşlar arasında 20 ağustos tarihli iki kişilik gidiş dönüş fiyatı 999 Dolar olan New York- Milan (İtalya), iki kişilik gidiş dönüş fiyatı 1,649 Dolar olan Washington-Bangkok ve iki kişilik gidiş dönüş fiyatı 1,249 Dolar olan tüm şehirler.

    Tabii ki bu fırsattan tek başınıza yararlanmanız mümkün değil. Annenizi, babanızı, kardeşinizi ya da sevgilinizi yanınıza alabilirsiniz. Yeter ki biletleri iki kişi alsın, Emirates sizi her yere uçuruyor.

    Gezginler, ayrıca havayollarının sosyal medya üzerinden düzenlenen çekilişlerine de katılabilir. Bu çekilişlerle iki kişi Dubai’ye 5 günlük seyahat hakkı kazanıyor. Bu gezide, safari turu ve lüks bir otelde konaklama da dahil. Bu çekiliş ise 30 eylüle kadar devam ediyor.

    Kaynak

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler