Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    El Paso

    Sınır bölgesi dünyanın bu kısmındaki devletleri düz coğrafi sınırlarla ayırmak, hatta ulusal sınırları bile ayırmak, eğer Amerikan vatandaşı değilseniz şaşkınlık yaratabilir.

    Genel Bilgiler

    Amerika Birleşik Devletleri'nin Teksas eyaletindeki El Paso, ülkenin batısındaki Meksika-Amerika sınırını tüm pasifik yolu boyunca düz bir çizgide oluşturuyor.

    El Paso'nun biraz doğusundaki sınır düzensiz bir haldedir. El Paso, Meksika'nın Ciudad Juarez şehri ile buranın Rio Grande ile birleştiği sınırla karşı karşıya. Amerikalılar buraya sınırı serbestçe geçerek gelebilir. Bu durum ilk zamanlarda, insanları bu şehre çeken şeylerden biriydi. Ancak son yıllarda, Meksika'da uyuşturucuyla alakalı suçların artmasıyla, şehre olan ilgi azaldı. Diğer taraftan gelen turistlerin sınırı geçebilmeleri için, pasaport ve vize almaları şart.

    Şehir, Franklin Dağları tarafından kesilen iki parçadan oluşur. Etrafındaki kurak manzara, şehir için bir cazibe etkisi göstermektedir. Örneğin, Hueco Tanks Eyalet Parkı ve Guadalupe Dağları Milli Parkı, yakınlardaki antik deniz resifi fosili özelliği gösterir. Aynı zamanda şehrin yakınındaki Wyler Aerial Tramvay hattını kullanarak muazzam manzaraların keyfini çıkarabilirsiniz. El Paso'nun şehir merkezinde, Amerika ile Meksika'nın mutlu birlikteliğini hissedeceksiniz.

    Burada birçok insan iki dili de biliyor. Kültürel açıdan, El Paso Sanat Müzesi ve Chihuahuan Çöl Bahçeleri ve Magoffin Home Eyalet Tarihi Alanı sizin bu yöndeki isteklerinize karşılık verecek. Fort Bliss Müzesi, özellikle gidip görmeniz gereken müzelerin başında geliyor. Hayvanat Bahçesi ve Plaza Tiyatrosu da gezilecek yerlerden bazıları. Alışveriş yerleri ve gece hayatı (özellikle Cincinnati Eğlence Alanı) oldukça iyi ve çeşitlidir. Açıkçası Meksika'ya has yiyeceklerden, steakhouse'lara, Tex Mex ve düşünebileceğiniz diğer bütün mutfaklara kadar sunulan yemek seçenekleri açısından da oldukça şımartılacaksınız.

    Not: El Paso, gelişmiş uluslararası bağlantısıyla ABD seyahatine başlamanız için iyi bir başlangıç noktası.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler