Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Eilat

    İsrail’in Kızıl Deniz Tatil Köyü Şu anda şoktayız.

    Genel Bilgiler

    İsrail’in Kızıl Deniz Tatil Köyü

    Şu anda şoktayız. Diğer gezi yazarları gözden geçirdikleri tüm yerler için parlatılmış olumlu hikayeler vermeye meyilliyken, bizim bu yerler hakkında gerçek düşüncelerimizi belirten tek gezi yazarları olduğumuzu düşünüyorduk. Fakat büyük bir gezi yazarının Eilat’ı 'sırnaşık, çirkin ve neredeyse kaçınılmayacak derecede kalabalık’ olarak tanımladığı bir eleştiri yazısını daha yeni okuduk. Hadi ya! Eğer söylenenler buysa, biz ne yapacağız?

    Eilat, İsrail’in en güney ucundaki Akabe Körfezi'nde yer alır. Ülkenin Kızıl Deniz’e tek giriş noktası ve Mısır- Ürdün arasında sıkışmış. Hem İsrailli aileler hem de Avrupalı tur turistleri için oldukça popüler olan bir uğrak yeri. Bu sözü bir an için düşünün ve onunla ilgili aklınıza neler geldiğini hayal edin. Hepsi Eilat için doğru ve her zaman hoş şeyler olmadığı konusunda gezi yazarı meslektaşlarımızla tamamen aynı fikirdeyiz.

    Burada kalabalık sahiller, yüksek binalar ve bu binaların yanlarında uzanan alışveriş merkezleri var. Eğlenceyi sevenler, sahil barlarından yükselen müzik sesini hayal edebilir. Bu yüzden buraya kesinlikle gelin; Coral, Palm ya da Village Sahilleri'nde zaman geçirin. Yunuslarla yüzme, dalma ve tüplü dalış, keyfini çıkarabileceğiniz diğer aktivitelerin birkaçı.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler