Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Düşündüğünüz Gibi Olmadıklarını Görünce Çok Şaşıracağınız 7 Şehir

    Gerek filmlerden olsun, gerek edebiyattan, dünyanın bazı yerleri aklımızda kalan imgeleri ile meşhurdur. Ama aslında o yerler o kadar da öyle değildir! Nasıl mı? Bakalım.

    Teksas

    Teksas gerek Western filmlerinde olsun gerekse birçok çizgi filmde, hep çölleri ile gösterilir. Aslında epey de yeşillikli, bahçeli bir şehirdir.

    Galapagos Adaları

    Dev iguanalar ve vahşi yaşamın en sert koşulları burada gibi gösterilse de, bildiğiniz hayat vardır şehirde. Genelde belgesel kanalları şehrin bu kısımlarını es geçer ama nedense...

    Soçi

    Kış olimpiyatları ile meşhurdur Rusya'nın bu soğuk şehri. Bir saniye, soğuk değil aslında, yazları gayet güzel bir plaj şehridir. Şaşırdınız mı? Evet Soçi, plajı ile meşhur, cıvıl cıvıl bir yaz şehridir aslında.

    Çin Seddi

    Tam 11 şehrin üzerinde geçen Çin Seddi aslında bilgisayarlarınızdaki duvar kağıtlarında veya filmlerde gördüğünüz gibi sağlam ve tek parça halinde değildir. Genel olarak harap durumdadır.

    Sistine Şapeli

    Roma şehrinin sınırları içerisinde bulunan Vatikan ülkesinin en meşhur mimarilerinden Sistine Şapeli aslında göründüğü kadar büyük değildir. O bölge genel olarak bir kompleks olduğundan büyükmüşçesine düşünülür ama aslında Sistine Şapeli ufak bir iç hacme sahiptir.

    Hawaii

    Hawaii'nin, güzel plajları, ormanları ve bitki örtüleri ile tam bir cennet olduğunu düşünüyorsanız size biraz çölden bahsedelim. Evet Hawaii'de bir çöl bulunur. Ka'u Çölü, kurumuş lavlardan oluşan bir çöldür.

    British Columbia

    Kanada'nın bu en soğuk şehrinde büyük bir çalışma ile palmiye yetiştirmesi yapılmaktadır. Hem de Karayipler'den gelme değil, kendi buldukları özel bir formül ile, yaprakları daha sert ve kışa dayanıklı palmiyeler gittikçe şehrin her tarafında boy göstermeye başlamıştır.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler