Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Durban

    Güney Afrika'nın Çok Kültürlü Şehri Durban, yaklaşık 3.5 milyon nüfusu ile Güney Afrika'nın doğu kıyısında bulunan bir şehir.

    Genel Bilgiler

    Güney Afrika'nın Çok Kültürlü Şehri

    Durban, yaklaşık 3.5 milyon nüfusu ile Güney Afrika'nın doğu kıyısında bulunan bir şehir. KwaZulu-Natal Eyaleti'nin en büyük şehri ve Afrika'nın en büyük konteyner limanına ev sahipliği yapıyor. Yıl boyunca ılık bir havası ve iyi plajları ile Durban, Güney Afrika'nın favori tatil mekanıdır. Sahilleri dışında büyük Hint nüfusu ile biliniyor. Buraya geliş sebepleri ise, şeker kamışı tarlalarında çalışmak ve Hindistan'dan sonra en büyük Hint toplumu burada oluşudur.

    Söylemeye gerek yok ama, plajda harika bir gün geçirdikten sonra burada iyi bir köri (acılı hint yemeği) yiyebilirsiniz. Hindistan'ın kendine özgü kokularını, seslerini ve manzaralarını görmek istiyorsanız, derhal bir Hint Bölgesi'ne gidin. Durban devasa bir şehirdir, dolayısıyla iyi alışveriş, yeme ve gece hayatı da dahil olmak üzere, beklediğiniz tüm kolaylıklar ve bununla birlikte gelen zevkler olacak. Bu şehir turist çekiciliği bakımından oldukça zengin bir yer olmamasına rağmen, Durban Otanik Bahçeleri ve dünyanın en büyük akvaryumu olan Shaka Su Dünyası, kesinlikle güzel zaman geçirmeye değecek yerler arasında.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler