Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünyanın En İyi 5 Nüdist Tatil Bölgesi

    Vücudunuzun tamamını bronzlaştırmanıza olanak sağlayan beş evrensel bölge hizmetinizde...

    1) İskandinavya

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542558/640xauto.jpg)

    İsveç 70, Norveç ise 20 adet nüdist plaja ev sahipliği yapıyor. Buralar, konu nüdizm olunca, uzun süredir dünyanın en açık fikirli düşüncelerine sahip olan bölgesi olarak değerlendiriliyor. Tamamen çıplak yüzüp, çıplak güneşlenmek yasal. Ayrıca Skyscanner çoğu kez Oslo-Norveç’e yapılan uçuşlarda, bazen de New York’tan alınan biletlerde 200 dolar civarlarında gidiş-dönüş şansı sağlayarak güzel kampanyalar sunuyor.

    2) San Francisco, Kaliforniya

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542561/640xauto.jpg)

    Hiç rengârenk kostümlü koşucularla ve pembe goril giysisi giyen biriyle tamamen çıplak bir vaziyette yan yana yarışacağınızı hayal etmiş miydiniz? Eğer böyle bir şey hayal etmediyseniz, artık böyle bir şeyin var olduğunu biliyorsunuz! “The Bay to Breakers 12K” adı altında yapılan yarış, genelde Mayıs aylarında gerçekleşiyor ve on binlerce katılımcıyı bünyesine çekiyor. Yarışta umumi bölgede çıplak olmaya izin verilmese de, nüdist akımın tutucuları geleneklerini koruyor. Eğer tüm bu yarışma sevdası sizin kaleminiz değilse, Golden Gate Köprüsü’nün resimlerini en iyi açıdan çekmenize olanak sağlayan Baker Sahili'ne de inebilirsiniz. Baker Sahili aynı zamanda San Francisco’nun en geniş kentsel sahilidir ve çok sayıda kalabalığı cezbeder.

    3) Praio do Pinho, Brezilya

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542567/640xauto.jpg)

    Florianopolis’in hemen dışında yer alan Praio do Pinho Sahili, eğer kendi arabanız yoksa ulaşılması zor bir sahildir. Ancak nüdizmin sadece bir teşvik olmayıp, aynı zamanda zorunlu olduğu bir sahilin tadını çıkarmak istiyorsanız, yönelmeniz gereken istikamet burası. Olur da birisi kıyafetlerini çıkarmayacak kadar utangaç olursa, arkadaşları etrafı dağlarla, ormanlarla ve çok sayıda çıplak insanla sarılı olan özel ve temiz sahilin tadını çıkarırken, kıyının öbür tarafında bu tarz utangaçlar için yer alan başka özel bir sahil de mevcut.

    4) Cancun, Meksika

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542570/640xauto.jpg)

    Her şeyin dâhil olduğu tatil beldelerinin konforunu yaşarken aynı zamanda serüven dolu aktivitelerde mi bulunmak istiyorsunuz? O zaman Cancun Plajı tam size göre. Anadan doğma çırılçıplak şekilde dolaşmanın endişesi, bölgenin iyi bilinen tatil beldelerinin nüdist plajlarında servis edilen muazzam yemek ve içeceklerin sizi şımartmasıyla çabucak eriyip gidiyor. Bu mekânlardan en iyi bilineni Hidden Beach Resort ve Temptation Resort Spa Cancun otelleridir.

    5) Pasco Country, Florida

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12542579/640xauto.jpg)

    Florida mı diyorsunuz? Evet Florida’da yer alan Pasco County, Amerika’nın nüdist başkenti olarak adlandırılmıştır. Pasco, Tampa’nın 20 mil kuzeyinde yer alan ve yüzlerce nüdist temalı tatil beldeleriyle ve kamp sahalarıyla bölgede bulunan eğlence parkları için bütün gün sırada beklemiş olup kafasını dinlemek isteyen Avrupalı turistlere hitap etmesiyle iftihar eden bir yer. Pasco Country aynı zamanda nüdist topluluk içinde yarım milyon dolarlık evlerde kalan üst sınıflara, çıplak kulüp binalarına ve çıplak yüzmek için birebir olan şelale gölü tarzındaki havuzlara da ev sahipliği yapıyor.

    Kaynak

    Bu da var: Kameralar Önünde Çırılçıplak Kalmayı Reddeden 10 Kadın Yıldız
    ------------------------------------------------------------------------

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler