Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünyanın En İyi 10 Butik Oteli

    Butik oteller bazen öyle cazip nitelikler sunar ki, boyutları küçük olmasına rağmen kendinizi onları tercih etmekten alıkoyamazsınız. Paylaşacağımız 10 müthiş otel bu cümlelerimizin kanıtı olacak.

    hotels.com'un misafirlerinin belirlediği dünyanın en iyi 10 butik oteli karşınızda!

    1828 Smart Hotel, Buenos Aires

    Değerlendirme derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,6

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549845/640xauto.jpg)

    Buenos Aires'teki 5 yıldızlı 1828 Smart Hotel, dünyanın en akıllı otellerinden biri. Teknolojiyi lüksle birleştiren otel, 14 özel oda ve süitte misafirlerine son derece kişiselleştirilmiş bir deneyim sunuyor.

    Check-in sırasında size odanızdaki aydınlatmadan televizyona, hatta klimaya kadar her şeyi kontrol edebileceğiniz bir telefon ya da tablet veriliyor. Otelde gecelik 727 TL'den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Hotel Gendarm Nouveau, Berlin

    Değerlendirme Derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,5

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549851/640xauto.jpg)

    Berlin'in çatılarına tepeden bakan konumuyla bu 4 yıldızlı otel, Gendarmenmarkt Meydanı yakınlarında yer alıyor. Otelin nefes kesici, etkileyici ve şık tarzları birleştiren 47 odasının her biri Berlin'de aksiyonun merkezinde mükemmel bir inziva imkânı sunuyor. Otelde gecelik 334 TL'den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Mill Houses Elegant Suite, Santoron

    Değerlendirme Derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,6

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549860/640xauto.jpg)

    Gökyüzü ile deniz arasında köprü misali uzanan bir kayalığın üzerinde yer alan 4 yıldızlı otel, manzarasıyla konuklarını hipnotize ediyor. Benzersiz bir yanardağ manzarası sunan bu görkemli otelin 13 süiti var. Otelde gecelik 317 TL'den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Hotel L'Orologio, Floransa

    Değerlendirme Derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,7

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549869/640xauto.jpg)

    Floransa merkezindeki bu 4 yıldızlı otel, konuklarını saatlerin sihirli dünyasıyla buluşturuyor. Çünkü otelin tüm odalarında saat ve zaman temalı sanat eserleri yer alıyor. Otel, iç tasarımda, görüntü ve kokuyu deri, parşömen kağıdı, koyu pirinç ve ahşap gibi materyallerle birleştirerek tütün rengini ve kokusunu çağrıştıran büyüleyici bir duyusal deneyim sunuyor. Otelde gecelik 446 TL'den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    The Pand Hotel, Bruges

    Değerlendirme Derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,6

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549878/640xauto.jpg)

    Bruges’ün ünlü kanallarına sadece yürüyüş mesafesindeki butik otel, 18. yüzyıldan kalma bir binada hizmet veriyor. Otelin 26 odası, orijinal antikalar, sanat eserleri ve gösterişli döşemelik kumaşlarla dekore edilmiş. Özel olarak tasarlanmış yatak odası süitlerinden ortama sıcaklık katan şöminelere kadar her detay, otelin cazibesine ve karakterine katkı sağlıyor. Otelde gecelik 460 TL'den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Stallmästaregården Hotel, Stockholm

    Değerlendirme Derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,6

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549884/640xauto.jpg)

    Stockholm'ün ilk oteli olduğu düşünülen bu 4 yıldızlı otel, şehir merkezine sadece 10 dakikalık mesafede. Misafirlerin en çok ilgisini çekense, 49 odalı otelin 1700'lü yılları yansıtan şık dekoru ve Michelin yıldızlı restoranında sunulan klasik İsveç yemeklerini tatmaya geliyor.

    1600'lü yılların ortalarında İsveç Kraliçesi Kristina'yı ağırlayan, gerçek anlamda kraliçelere layık bir otel. Otelde gecelik 355 TL'den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Hotel Bagues, Barselona

    Değerlendirme Derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,5

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549902/640xauto.jpg)

    Ünlü Las Ramblas'taki bu çarpıcı müze otel, 1850 yılında inşa edilen ve yüz yıllık bir mücevher atölyesine ev sahipliği yapan tarihi El Regulador Sarayı'nda yer alıyor. 5 yıldızlı otelin 31 oda ve süitinde ise Masriera Art Nouveau mücevher koleksiyonundan nefis parçalar sergileniyor.

    Burada geçirecekleri zamana daha fazla ışıltı katmak isteyen misafirler, harika çatı terasından ve açık havuzdan şehrin panoramik manzarasının keyfini çıkarma şansına yakalıyor. Otelde gecelik 612 TL'den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    The Culver Hotel, Kaliforniya

    Değerlendirme Derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,6

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549911/640xauto.jpg)

    1924 yılında inşa edilen bu benzersiz biçimli yassı bina, bir zamanlar film yıldızı John Wayne'e aitti. Ancak Wayne daha çok Western filmleriyle tanınsa da bu ustalıkla tasarlanmış otel; eskinin ihtişamını, Avrupai bir dokunuşu ve romantik bir sinema tarihini yansıtıyor.

    Culver City'nin merkezindeki bu mimari hazinede birçok film yıldızı ve eski başkan kalmış, dolayısıyla her odanın bir hikayesi var. 46 odalı malikâne otelin bugünkü dekorasyonu ise klasik ve modern tarzları dengeli bir biçimde yansıtıyor. Kristal avizeler ve antika gardıroplar, şık ve çağdaş parçalarla birlikte yer alıyor. Otelde gecelik 990 TL'den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Praya Palazzo, Bangkok

    Değerlendirme Derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,5

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549920/640xauto.jpg)

    İtalyan tarzı eski bir konakta hizmet veren 4 yıldızlı Praya Palazzo, zarif bir şekilde dekore edilmiş 17 odaya sahip. Chao Phraya Nehri'nin kıyısındaki otelden Büyük Saray ve Zümrüt Buda Tapınağı gibi tarihi yerlere kolaylıkla ulaşılabiliyor. Hatta sizi nehirden geçirip bu yerlere ulaştırmak için otelin kendi mavnasınından da faydalanabiliyorsunuz.

    The Z Hotel, Zanzibar

    Değerlendirme Derecesi: hotels.com sitesinde 5 üzerinden 4,6

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12549923/640xauto.jpg)

    Bu şık ve zarif 4 yıldızlı otel, Zanzibar'ın kuzey ucundaki sakin Nungwi Plajı yakınlarında, gözlerden uzak bir araziye kurulmuş. Çağdaş tasarımı geleneksel Zanzibar esintileriyle harmanlayan otelin 38 odasında da yer alan cam kapılar sayesinde, konuklar kristal kadar berrak suları izleyebiliyor.

    Odalardaki mobilyalar ise ünlü tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyor. Otelde gecelik 480 TL'den başlayan fiyatlarla oda bulmak mümkün.

    Tüm bu çarpıcı, ödüllü butik otellerde ve yüz binlerce başka otelde online olarak rezervasyon yapmak için Hotels.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

    Vitrin


    En Çok Aranan Haberler