Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dünyanın En Güzel Plajları

    Güneş, kum ve başınıza gelmesinden büyük mutluluk duyacağınız hikâyeler. Dünyanın en güzel plajları nefesinizi kesecek.

    Birkaç istisna haricinde seyahat acenteleri isin sırrını bilmiyorlar… Tabii gideceğin otelde oda servisinin kalitesini bilmek veya spor salonu olup olmadığını öğrenmek iyi bir şey. Ama asıl öğrenmek istediğimiz bunlar değil. Burada egzotik yiyeceklerden mi söz ediyoruz yoksa kızlardan mı? Eğer bu ay güneşli bir yerde tatile çıkacaksanız bu listeye göz atın.

    1. Bale Orientale, St Maarten

    Sadece 50 km’lik bir alana iki ülke sıkıştırmışlar (Flemenkçe Sint Maarten Fransızca St. Martin.) Ayrıca düzinelerce Bond tarzı casino ve Avrupa’nın en zengin, en güzel ama en sıkıcı mahalleleri de burada. Ama buna rağmen plajlarda üstsüz insanlar göze çarpıyor. Orient ve Tintamarre plajında giyinmek sadece bir seçenek.

    1. Hedonism II, Jamaika

    Ününü eş değiştirme, jakuzi ve plajlardaki seks partilerinden alıyor. 18-30 yaş arası Amerikalı zenginlere hitap eden bir yer. Otelin felsefesi insanların limitlerini keşfetmeleri üzerine kurulmuş. Güzel yemekleri ve içkileri de unutmayalım. İpucu: Çıplak gitmeyin. Kıyafetler; nü plaj, nü havuz ve nü jakuziler hariç her yerde gerekiyor.

    1. Capri, İtalya

    Jacqueline Kennedy Onassis’in çıplak ayaklarıyla taş sokaklarda yürüdüğü fotoğrafla meşhurdur burası. Tiren denizi kıyılarındaki bu otel; zengin kocalarından gizli kaçamaklar yaşamak isteyen İtalyan kadınları çekiyor.

    İpucu: Daha az kalabalık olan Ana Capri’ye gidin. Parti yapmak için can atan farklı milletlerden bir sürü insan var. Nü plaj etiği hazırlıklı olun: Bu plajlarda alışveriş mekânları bulunmuyor olabilir. Bu yüzden yiyeceğinizi, suyunuzu, havlunuzu, güneş kreminizi kısaca ne gerekiyorsa yanınıza alın. Buralarda insanların tersine hayvanların kıyafet giymesi gerekmektedir.

    Dik dik bakmak kibar bir davranış değildir. Dünyanın en güzel plajlarına sırf heyecan olsun diye gittiyseniz yanınıza bir dergi falan alın. Nü fotoğraflar çekmeden önce insanların iznini alın. Vücudunuzun yağ oranını ve sırtınızdaki kıl oranını ölçün. Eğer bunlar çok fazlaysa uzak durun! Nü plajı temiz tutun, içeri ne getirdiyseniz geri çıkartın!

    Türkiye'nin en güzel plajlarını da unuttuk sanmayın, buradan.

    1. Barceloneta, İspanya

    Topluluğu izleyerek Union Jackd’e gitmeyin, onun yerine Barselona’nın biraz dışındaki Ciutat Vella’yı öneririz. Özellikle plajın sonunu, kuzey batı tarafını. Burası plajlarda üstsüz güneşlenen ve restoranlarda kafelerde “caballero“sunu arayan Katalan kızlarının oyun bahçesi. İpucu: Sakın kumları yemeyin!

    1. La Siesta Beach, Marbella

    Berbat gri kumları ve topal şörfçüleri görmezden gelelim. Burası bütün güzellerin, modellerin, estetik delisi kadınların her yaz milyarderleri avladığı bir cennet. O zaman Marbella’daki Ocean Club’ı ziyaret etmeli ve sonra 200 metre ilerideki Puerto Banus’taki yatlara gitmelisiniz.

    1. Ko Phi Phî Leh, Tayland

    “The Beach” filmini izlemiş miydiniz? Filmi, bütün hassas ve genç kadınlar izlemiştir. Elbette kendilerini keşfederken buraları en az bir kere ziyaret etmişlerdir. Sadece botlarla ulaşım yapılabiliyor.

    İpucu: Hin Khom plajındaki ahşap kulübelerde masaj yaptırmalısınız. Bunun için gider gitmez randevu almalısınız ve “doğaya dönüş ” adlı bu masajın tadına varmalısınız.

    1. Laguna Plajı, Kaliforniya

    Dikkat! Eğer vücudunuzdaki yağ oranı %1′i geçiyorsa buradan sakınmalısınız. Bütün güzel insanların yaşadığı yer burası olsa gerek.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler