Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dubai'de 285 Metre Yükseklikte Gök Geçit

    Maceraperest gezginler yakında bu şehirde 285 metre yükseklikteki gök geçitte yürüme şansına sahip olacaklar.

    ![](https://imgrosetta.mynet.com.tr/file/12545996/640xauto.jpg)

    Eğer ki palmiye ağacı şeklindeki adalar, kapalı mekan kayak merkezi ve sualtı villaları, turistleri Dubai'ye çekmek için yeteri kadar özendirmiyorsa diye, maceraperest gezginler yakında bu şehirde 285 metre yükseklikteki gök geçitte (Sky Walk) yürüme şansına sahip olacaklar.

    Projenin geliştiricileri Dubai'nin merkezine yapılması planlanan AYKON Şehri (AYKON City) isimli lüks otel ve bina kompleksinde gök geçit inşa etmeyi planladıklarını, böylece minik şehrin en yüksek binasını ölçeklendirmeyi düşündüklerini söylüyor. Bu gök geçit, insanlara verdiği his ile uyumlu şekilde AYKON Cesaret (AYKON Dare) olarak adlandırılacak.

    Eğer Toronto'daki CN Kulesi'nde bulunan ve ziyaretçilerin binanın çatısının çevresinde yürüyüş yapma imkanı veren cazibe merkezi Edge Walk (uçlarda gezinti) veya Auckland Sky Kulesi'ndeki Sky Walk (gökyüzünde gezinti) gibi cazibe merkezlerini duyduysanız AYKON Cesaret'in işleyiş mantığı hakkında bir fikriniz oluşmuştur. Dubai'nin buraya ziyaretçi çekme yöntemi cesur kişiler gökdelenin 78. katına çıkacaklar ve Dubai'yi yukarıdan gören bir platformun üzerine çıkacaklar. Orada korkuluğa bağlanmış bir vücut kemer sistemi giydirecekler. Peki son durakları neresi mi? Binanın tepesindeki cam tabanlı manzara izleme kapsülü.

    Tüm deneyim yaklaşık bir saat sürecek. Amacı ziyaretçilerin "Sevinçten havalara uçma hissini" deneyimlemeleri. Ancak ATKON City bina kompleksinin inşası daha yeni başladığı için gök geçitin de 2021'den önce bitmesi beklenmiyor.

    Kaynak

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler