Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Dostluk, Doğa, Müzik ve Kamp: KapadokyaRail!

    Peri bacaları, mantar kuleleri, mağara kaleleriyle bir zamanlar Hititler, Romalılar ve Osmanlıların evi olan Kapadokya, şimdi de Interrail Türkiye'nin evi oldu!

    Peri bacaları, mantar kuleleri, mağara kaleleri... Burayı George Lucas’ın yaptığını düşünebilirsiniz ama Orta Anadolu’daki bu yumuşak volkanik kayalar, milyon yıllar boyunca süren erozyon ve 5,000 yıllık bir uygarlık tarafından şekillendi, yeryüzündeki en vahşi manzarayı oluşturdu. Peki bu vahşi manzara üzerinde tek sıra olmuş gidenler kim?

    İnterrail Türkiye!

    22-24 Nisan arası, her etkinliğinde olduğu gibi Türkiye'nin her yanından yüzlerce genci buluşturan Interrail Türkiye, ekibi bu kez Kapadokya'da topladı!

    Hayatında hiç kamp yapmamış onlarca insan kampçı oldu. Önce ateşin başında toplandı, sonra ateş yakmayı öğrendi. Neye ihtiyacı olsa "bende var" cümlesini duydu bir yerlerden. Peri bacalarının arasında perilerle çevrelenmişti sanki herkes. Çadırsız gelen çadır buldu, yiyeceği olmayan yemek. Üstelik ateşin başında, şarkılarla türkülerle yendi bu yemekler. Bir yandan keman sesleri yükselirken bir yandan çadırlar kurulduğundan beri hiç susmayan ney sesi sarıp sarmalıyordu tüm kampı.

    Bir sabah kampa inmiş balonlarla uyanıldı, bir sabah soğukla, geri dönüyor olmanın üzüntüsüyle.

    Ama enerjisi hiç bitmeyen grup evine dönerken bile halaylarla, türkülerle döndü. Belki de bir araya gelme ihtimali sıfır olan insanları bir araya getirdi, birleştirdi bu kamp!

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler