Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Denver

    Rocky Dağları'nın Eteğinde Arka planındaki Rocky Dağları ile birlikte muhteşem bir görüntü haline gelen Denver, aksi taktirde sıradan bir silüet haline gelebilir.

    Genel Bilgiler

    Rocky Dağları'nın Eteğinde

    Arka planındaki Rocky Dağları ile birlikte muhteşem bir görüntü haline gelen Denver, aksi taktirde sıradan bir silüet haline gelebilir. Kağıt üstünde oldukça basit görünen bir şehir için uydurma olabileceğini düşünüyoruz ancak gerçekte durum tersi.

    Rocky Dağları’nın eteklerine yakın ve Büyük Ovalar’ın doğusu boyunca uzanan, yüksek rakımından dolayı 'Mile High' (yüksek mil) olarak bilinen Denver, geniş bir bölgeyi keşfetmek için mükemmel bir yer. Kış aylarında arabayla birkaç saatlik sürüş mesafesinde birçok kayak merkezi, yaz aylarında ise (ya da sana uygunsa kış aylarında) şehirden günlük yürüyüş yapabileceğiniz sayısız yer var.

    600.000 nüfuslu Denver, Kolorado Eyaleti'nin başkenti ve birkaç gününüzü harcayabileceğiniz mükemmel bir şehir. Altın kubbeli Kolorado Eyalet Binası göz kamaştırıcı ve görülmeye değer bir yer ve şehir merkezi yakınlarındaki Larimer Meydanı, gösterişli küçük kasaba hissi veren alçak ses ortamlı meyhanelere, dükkânlara ve restaurantlara sahip bir bölge. Ama bizim için etkileyici olan şehrin müzeleri ve parkları.

    Denver Hayvanat Bahçesi'ni ve Doğa ve Bilim Müzesi’ni barındıran Şehir Parkı muhteşem olmasına rağmen, Cheesman Parkı'nın ve yakınındaki Denver Botanik Bahçeleri'ninde onlardan kalır yanı yok. Şehirde gerçekten düzinelerce müze var ama Denver Sanat Müzesi ve Kirkland Güzel ve Dekoratif Sanatlar Müzesi listemizin en başında yer alıyor.

    Not: Uluslararası uçuşlar ile ulaşımı kolay olduğu için Amerika’daki seyahatlerinize başlamak için Denver iyi bir nokta.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler