Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Darüsselam

    Huzurun Evi Darüsselam sizin için ne ifade ediyor bilmiyoruz ama bizim için biraz romantik etkiye sahip.

    Genel Bilgiler

    Huzurun Evi

    Darüsselam sizin için ne ifade ediyor bilmiyoruz ama bizim için biraz romantik etkiye sahip. Burası Tanzanya'nın en büyük ve zengin şehirleri arasında yer alıyor. Ülkenin eski başkenti ve 4.5 milyona yakın nüfusu ile Afrika'nın en büyük 10 şehri arasında.

    Darüsselam, sessiz bir balıkçı şehri konumunda olup, 19. yüzyılın sonlarında Alman Doğu Afrika Şirketi'nin buraya ayak basması ile tamamen farklı bir kimliğe bürünmüş. Bugünlerde Doğu Afrika'nın en yoğun limanları arasında. Ülkenin asıl ticari faaliyeti, en belirgin özellikleri arasında sayamasak da, çoğu turist için bir uğrak noktası olması.

    Burası, genellikle Zanzibar veya Serengeti'ye geçiş yapmak için kullanılan bir yer. Şehir halen ilginç müzelere, sömürge döneminden kalma harika bir mimariye ve kiliselere (Alman Lutheran kilisesi gibi) sahip olup, Hint okyanusunda güzel bir şekilde konumlanıyor. Birçok adası ve harika beyaz kumlu plajları (sadece Afrika standartlarına göre değil gerçek harikalıktan bahsediyoruz) ile bu bölgeye yapılacak seyahat planları arasında kesinlikle düşünülmesi gereken yerlerden biri.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler