Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Daintree Yağmur Ormanları

    Avustralya’nın tarihi yağmur ormanları Queensland’ın kuzey bölgesinde, Cairn ve Douglas limanın kuzeyinden birkaç saatlik araba yolculuğu sonrası Daintree Yağmur Ormanları’na ulaşabilirsiniz.

    Genel Bilgiler

    Burası Avustralya'daki milli parklar arasında en büyük olanıdır, sahil boyunca 1.200 kilometrekarelik bir alan kaplar. Park, biyolojik çeşitliliği ile ünlü: Avustralya’daki yarasa ve kelebek türlerinin %90’ı (neden burada toplandıklarını anlamış değiliz), kuş türlerinin %7’si ve 10.000'den fazla böcek türü burada bulunur.

    Yağmur ormanı ekosisteminin en az 100 milyon yaşında olduğu tahmin edilir ve hayvan türlerin çok azı buranın yerli türüdür (Cassowary kuşu gibi). Bu demek değil ki Daintree’ye sadece bir biyologsanız gelmelisiniz. Günün sonunda dağ, nehir, sahil, tropik bataklıklar, mükemmel kıyı manzarası ve tabii ki ormanlık alanlarıyla buradan herkes zevk alabilir.

    Parkı keşfetmek için birçok yöntem var; yürüyüş yollarını tek başınıza geçebilirsiniz, aynı zamanda kıyı kanosu, tropikal bataklıklara ve timsahlara odaklanan nehir turları gibi düzenlenmiş aktivitelere katılabilirsiniz veya araba ile parkı keşfedebilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler