Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Cholula

    Cholula, Meksika’nın Puebla eyaletinde yer alıyor, Meksika şehrinden 2 saatlik sürüş mesafesinde ve eyalete ismini veren şehrin komşusu konumunda.

    Genel Bilgiler

    Turistlerin buraya gelmesinin ise birbirinden tamamen ayrı iki nedeni vardır.

    Bir tanesi 2000 yıldan eski bir piramit (Cholula'nın Harika Piramidi), ikincisi ise Meksika’da deneyimleyebileceğiniz en güzel ve en çılgın gece hayatı (biraz abartmış olabiliriz ama gerçekten çok iyi). İkinci özelliğin kesinlikle Amerikan Üniversitesi’nin burada olması ile bir alakası var.

    Tepanapa Piramidi, dünyanın en büyük piramidi, fakat önünde durduğunuzda piramit olduğunu düşünmekte zorlanacaksınız. O kadar büyük ki normal bir tepe gibi görünüyor ve onun bir piramit olduğunu anlamak için dikkatli bakmanız gerekiyor.

    Tepesinde bulunan, muhteşem kilise (La Iglesia de Nuestra Señora de los Remedios), kesinlikle buraya uygun. Piramit bir zamanlar, 100.000 nüfuslu, 2. en büyük Aztek şehrinde bulunuyordu. Bugünlerde ise piramit ile ilgili en önemli şey tepesinden görebileceğiniz muhteşem manzara. Gece hayatı için sadece şehrin ana meydanına gidin, sizi bekleyen sayısız bar ve gece klübünü kendi gözlerinizle görün.

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler