Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Charleston

    Güney'in çekiciliği Charleston, Amerika Birleşik Devletleri'nin Güney Carolina eyaletinde bir kıyı şehri.

    Genel Bilgiler

    Güney Carolina, birlikten ayrılma yönünde karar almasının ardından Amerikan iç savaşında, ilk ateşin edildiği yer olmasıyla bilinir.

    Bu şehir, Amerikan turistlerin uğrak mekanı. Bunun nedenini görmek ise zor değil. Arkadaş canlısı insanları ile cana yakın bir atmosfere sahip olan şehirde, özellikle iklim konusu çok ilginç. Buradaki insanların 'kış' kelimesini duyup duymadıklarını merak etmekteyiz. En önemlisi, buranın tarihi 1670'lere gidiyor ve bu tarihleri anımsatan birçok yeri var.Bu tarihi gösteren mekanlar, Fort Sumter ile başlar.

    Burası iç savaşın başladığı yer. Charleston Battery, günümüzde gezinti yeri olarak kullanılan, deniz kenarına çekilmiş bir set. Burada iç savaştan önceki köşkler sıralanmış. Beyaz Nokta Bahçesi, sıcak bir yaz gününde yükselen meşe ağaçlarının gölgesinde sakin bir yürüyüş için, harika bir su parkı. Charleston, genellikle 'ziyaret edilebilecek en romantik yerler' listesinde. Beyaz Nokta Bahçeleri'nde gezerken bunun neden söylendiğini anlayabiliyorsunuz. Ama sadece bu yetmez, şehir merkezini de keşfetmeniz gerekir.

    Charleston, gökyüzünü kaplayan kiliseler hariç, büyük binalara sahip değil. Tarihi Broad Sokağı ve onun etrafındaki muhitler, dünyanın bu bölümünde bulamayacağınız farklı çekicilikler sunar.

    Broad Sokağı, Broad'ın güney semtleri ve teknik olarak Broad'ın kuzeyi olan Fransız mahallesi, Victoria Dönemi'ne ait köşklere ve sömürge döneminden kalma binalara (eski borsa binası gibi) ev sahipliği yapar. Bunlar, sokakların üzerindeki kemerlerle tutturulmuş sarkan meşe ağaçlarının görüntüsüyle ve heykellerle mükemmel biçimde birleştirilmiş. Şehir, cidden, bahçelerle kaplı bir manzarayı andırıyor ve öyle hissettiriyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler