Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Cesky Krumlov

    Kaleler ve Vltava Nehri Boyunca Rafting Cesky Krumlov, 14.000'i aşkın nüfusu ile Çek Cumhuriyeti'nin Güney Bohemya Bölgesi'nde yer alan, küçük tarihi bir kent.

    Genel Bilgiler

    Kaleler ve Vltava Nehri Boyunca Rafting

    Cesky Krumlov, 14.000'i aşkın nüfusu ile Çek Cumhuriyeti'nin Güney Bohemya Bölgesi'nde yer alan, küçük tarihi bir kent. Almanya ve Avusturya sınırlarından 20-30 km uzaklıkta ve Vltava Nehri üzerinde yer alıyor. Kentin eski bir bölümü UNESCO Dünya Mirası Listesi'nde yer alıyor.

    Şehrin en önemli yeri eski şehir merkezi olan Cesky Krumlov Kalesi. Eski şehir, Rönesans ile dizilmiş dar sokaklardan, Gotik ve Barok yapılardan, yeme içme için birkaç iyi yerden oluşuyor.

    Kalenin tarihi 1240 yılına dayanıyor. Aslında ülkenin ikinci büyük kalesi olduğu gibi, bu boyutlarda bir şehir için oldukça büyük. Bu tarihi kent merkezi, Barok tarzı kale bahçelerinin yanı sıra, harika bir manzara sunar. Özellikle yaz aylarında şehir gerçekten dolduğunda, kalabalıklara dikkat edin. Eğer burada biraz daha fazla vakit geçirmek istiyorsanız, şehrin üzerinden başlayıp yine şehrin üzerinde kayarak biten Vltava Nehri’nde rafting yapmayı tercih edebilirsiniz (nehir, kasabanın bir ucundan diğer ucuna W şeklinde çalışır).

    Yerel Seçim 2024


    En Çok Aranan Haberler