Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Cayman Adası

    Kristal Berraklığındaki Suları ile Bir Vergi Cenneti Cayman Adası; Karayipler'de, Küba'nın güneyinde, Jamaika'nın batısında yer alan, üç adadan oluşan, İngiliz Denizaşırı Bölgesi'ne bağlı bir ada.

    Genel Bilgiler

    Kristal Berraklığındaki Suları ile Bir Vergi Cenneti

    Cayman Adası; Karayipler'de, Küba'nın güneyinde, Jamaika'nın batısında yer alan, üç adadan oluşan, İngiliz Denizaşırı Bölgesi'ne bağlı bir ada. Ülke, ana adası Grand Cayman'ın dışında daha küçük olan Little Cayman ve Cayman Brac adalarını kapsıyor.

    Çoğunlukla kıyıdan uzak bir finans merkezi olması sebebi ile Karayipler'de en yüksek yaşam standartı olan yer. Ama gerçek, neredeyse dünyanın tüm büyük bankalarının burada şube açıyor olması (en azından kağıt üzerinde). Bu da tabii ki buranın bir tatil bölgesi olamayacağı anlamına gelmiyor.

    Karayip kültürünün muhteşem iç doğasını keşfetmek veya festivallere katılmak istiyorsanız buraya gelmeyin. Ancak, eğer kristal berraklığında mavi suları, sahilleri ve mercanları görmek, tüple dalmak yada şnorkel ile yüzmek ve bunları biraz alışveriş yada yeme içme ile birleştirmek istiyorsanız, Cayman Adaları gelmeniz gereken yer.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler