Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Caye Caulker

    Büyük Mavi Çukurun Yakınlarında Aslında bu bizim normal çalışma yöntemimiz değil.

    Genel Bilgiler

    Büyük Mavi Çukurun Yakınlarında

    Aslında bu bizim normal çalışma yöntemimiz değil. Yazılarımızda bahsettiğimiz yerlerin, ziyaretçilerin gidip gördüğü tatil yerleriyle tamamen aynı olması bizi çok sevindiriyor. Ama Belize'deki Caye Caulker Adası istisnai bir duruma sahip. İşin gerçeği, çoğu kişinin aşina olduğu şey adanın 70 km güneybatısında bulunan Büyük Mavi Delik. Bu güzel adanın kendisi ve şüphesiz birçok gezi için burası planınızın bir parçası olacak.

    Bu delik Belize'deki en iyi dalış yerlerine, Karayip kayalık köpekbalığı türü gibi denizde gezinen birçok canlının yavruladığı alanlara sahip. Biz burada hiç dalmadık, ama gözlemlerimizden insanların ilgisini neden çektiğini görebiliyoruz. Adanın arka kısmında, botla 45 dakika mesafede olan Belize şehri var. Bu şehirde çok özel bir şey yok. Az nüfuslu bu uzun, ince adada arabalar ücretsiz. Ama her çeşitten turistlerle (Hippi ve sırt çantası sırtında dünyayı dolaşan tarzda turistler) beraber nüfus artıyor.

    Turistler ise buraya yakın olan Split adındaki yerde yemek yemek ve alışveriş yapmak için geliyor. Split, adanın geçen yüzyılda bir kasırga tarafından kesildiği yer. Burada dalmaya, rahatlamaya ve Reggea ezgilerini duymaya gelirler. Caye Caluker'de gerçek plajların olmadığını dikkate alın, istediğiniz buysa. Bu yüzden diğer yerlere bakmak zorunda kalabilirsiniz.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler