Mynet Trend

BİZE ULAŞIN

Mynet Tatil Bulucu

1 Kimle tatile çıkıyorsunuz?
2 Yurt içi mi yoksa yurt dışı mı tatil yapmak istiyorsunuz?
3 Yaz Tatili mi Kış Tatili mi?
4 Ne tür tatil arıyorsunuz?
5 Vizeniz var mıdır?
6 Balayı Tatili mi yapmak istiyorsunuz?
7 Eğer Seçiminiz yurt içi ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
7 Eğer Seçiminiz yurt dışı ise Tatil yapmak istediğiniz yerler?
8 Eklemek istediğiniz farklı detaylardan burada bahsedebilirsiniz.
    Kalan mesaj: 10

    Cascais

    Lizbon'un Yakınındaki Manzaralı Sahil Kasabası Cascais, Portekiz'de 206,000 nüfusa sahip olan bir sahil kasabasıdır.

    Genel Bilgiler

    Lizbon'un Yakınındaki Manzaralı Sahil Kasabası

    Cascais, Portekiz'de 206,000 nüfusa sahip olan bir sahil kasabasıdır. Lizbon'un batısında yer alır. Önceki yüzyıllarda, Portekiz Kraliyet Ailesi tarafından tatil beldesi olarak kullanılmış. Bugünlerde ise Lizbon'da yaşayan insanların inzivaya çekildiği bir yer olması Cascais'i ülkedeki en zengin kasabalardan biri yapıyor.

    Buraya yaz aylarında gelmelisiniz. Cascais'in sahilleri, Lizbon'dan gelen turistler tarafından ağzına kadar doluyor. Eğer kalabalık bir sahili sorun yapan insanlardan biriyseniz, yeterince sert görünüp kendinize bir köşe kapabilirsiniz. Eğer mütevazi bir plaj sizin için yeterliyse, burası pek size göre değil. Çünkü Cascais, lüks ve kaliteli plajlara sahip. Geniş ve beyaz kumsalları, kayalıklarla çevrili olan koylarıyla muhteşem bir yapısı var. Ancak Atlantik Okyanusu'nun suyunun çok sıcak olmadığını not edelim.

    Eğer yüzmek size hitap eden bir aktivite değilse, yat limanındaki okyanus manzarasını içeren turlara katılarak kendinizi okyanusun sonsuz güzelliğine kaptırabilirsiniz. Ayrıca Conde de Castro Guimarães Sarayı ve kasabanın tarihi merkezi, sarmal yapıdaki sokaklarının üzerinde bulunan balıkçı restaurantları ve hediyelik eşya alabileceğiniz dükkanları, bu kasabanın diğer gezilecek yerleri arasında. Yavaş ama emin adımlarla bu kasaba gittikçe çoğalan golf kurslarına da ev sahipliği yapıyor.

    Mynet Youtube


    En Çok Aranan Haberler